Új hozzászólás Aktív témák

  • vzoltan87

    tag

    Sziasztok!

    Telefonvásárlás előtt állok és szeretném a véleményeteket kikérni.
    A készülékre szánt keret max 60-75k Ft.

    Egy olyan készüléket szeretnék, ami elegáns, megbízható, és rendelkezik előlapi kamerával a videóhívások miatt, valamint jól navigál. Kb ennyi.

    Erősen szemezek egy Lumia 735-el. 535-is szóba jöhetett volna, de olvasom, hogy a kijelzője nem az igazi, és szoftveresen javítgatják kisebb-nagyobb sikerrel, szóval inkább nem kockáztatnék.

    Ha azt szeretném, hogy tényleg akadozás és hívás közbeni kifagyás és random újraindulástól mentes készülékem legyen, mit javasolnátok ebben a kategóriában?

    iOS-es kütyük nekem túl drágák, az androidtól meg félek, hogy gyorsan bekattan. Nekem eddig egy nagyon alapszintű (1GHZ/512RAM) android 2.3.7-et futtató készülékem volt, és csak akkor nem működött, amikor használni akartam. A mai droidos telefonokkal is ez a helyzet, vagy kinőtték már a hibát, és hosszútávon is stabil a rendszer?

    Végignyomkodtam egy áruházban a telefonokat, és a lumia 735-ön kívül nagyon megtetszett egy számomra ismeretlen, állítólag román gyártmányú Allview X2 Twin (droid v4.4.2) készülék kinézete, képernyője, és tök gyors volt. Nem akadt rajta semmi. Ez csak átmeneti állapot lenne? :)

    Mit tudtok ajánlani ebben a kategóriában, ami kb. 3-4év után is futtatja a skype frissítéseit, és nem pusztul meg addigra?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák