Új hozzászólás Aktív témák

  • akos727

    senior tag

    válasz iamdoki #70051 üzenetére

    Jelenleg egy Cubot S168 kínai vadállatot használok és meg vagyok vele elégedve, főleg sebesség terén. De mivel ősöm szemet vetett rá mérete miatt, így úgy döntöttem, odaadom neki szülinapjára. Persze van 1-2 hiányossága, meg vészhelyzetből vettem a telefont, de most inkább valami csúcs vagy közel csúcs telefont vennék megint.
    Folyamatosság miatt a legszimpatikusabb a Nexus széria, minden tesztben írják, hogy ez a sorozat az droidok iPhoneja, illetve kis nyomkodás után is tetszettek. Nem félek feltenni custom romot, de miután megtaláltam a legjobbat max frissíteni szeretném, kicsit ráuntam a folytonos pakolászásokra, tesztelésekre.
    G2-re is tennék custom romot, ha jobb mint a gyári, mindegyik telefonnál örülnék ha közel maradnánk a 60 fps-hez. A gond a G2-vel, hogy nem tudom kipróbálni sehol, G3mat igen, de az ugye más (illetve nagyon nem győzött meg, csak kívülről tetszik igazán). Sokat hallgatok zenét, ebből a szempontból meg jobb a G2, ahogy W333 kolléga mondja (köszönöm neked is a választ). Oké, hogy ha jó droidot akarok, mélyen zsebbe kell nyúlni, de ha ennyire zsebbe nyúlok, akkor nem szeretném, hogy ha egy év múlva esetlegesen eladnám, féláron sem megy el(most persze túloztam), így 100 felett i5s. Imádtam a telefont, de olyan helyen élek, ahol a zsebtolvajlas virágkorát éri(Barcelona), észre sem vettem mikor ellopták és nem én vagyok az első vagy aki a legrosszabbul járt ismerettségi körben.
    Tehát, igazából egy G2, N5-tel nem igazán tudok melléfogni szerintetek sem, de ha azt mondjátok ua majdnem a kettő, talán 1-2 extrával jobb a G2, illetve kicsit barátibb az ára is, akkor hülye lennék nem azt venni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák