Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz bebe159 #63737 üzenetére

    nekem a sima 5 nem jött be, nem is vettem olyat a 4s után, kopott a sötét színű keret, problémás akkumulátorokkal és könnyen behalós főkapcsolókkal jöttek ki - igaz, utóbbi kettőre írt ki csereprogramot az apple -, de az 5s már nem produkál ilyen hibákatt, ahogy leszűrtem, az "s" szériákat érdemesebb megvenni.
    nekem 7 hónapos az 5s és kifogástalan állapotban van, pedig nem használok fóliát és fix tokot sem, meg használom is rendesen. igaz, a 4s is hasonlóan szép állapotban került eladásra egy év után, szóval jól bírta.
    az ios jobb támogatás szempontjából, tovább húzza, bő 3 év minimum adott, megjelenéskori + 3 főverzió, illetve a köztes frissítések.
    a z3 egy évvel újabb típus az 5s-nél, de még így sem esküdnék meg rá, hogy lesz legalább addig támogatva, sőt...
    a z3 és a kitkat esetén már az android sem rossz, illetve ahogy bővült sok új funkcióval az ios, az sem olyan stabil és pörgős faék már, mint anno az ios tájékán, de stabilitás szempontjából azért még mindig okésabb, illetve ha ki is jön egy problémás frissítés - pont most volt rá példa a 8.0.1 verzióval -, akkor gyorsan visszavonják és másnapra jön a javítás, android alatt ez sajnos nem jellemző, ott többet kell várni.

Új hozzászólás Aktív témák