Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz MurdR #57034 üzenetére

    Task manager a droid memória(nem)kezelése, meg a gyári lehetőség hiánya miatt kellett. Nem tudtál bezárni appokat, csak ha az OS úgy gondolta. Ha valami befagyott (ami a korai időkre jobban volt jellemző) és szívta az akkut, taskkiller nélkül, akkor szoptad.
    Erre ugye volt a Samsung egész pofás megoldása a TouchWiz3-ban, meg pl az Advanced task killer ami jól el is terjedt.
    De ICS óta az elhúzás kiveszi RAMból, serviceket meg nem érdemes megölni, mint pl billentyűzet, mert egyrészt újraindul, másrészt belaggoltatja és lassítja a telót.
    Mondjuk én is láttam olyan rossz ramkezelést hogy az app el se indult hanem kevés ram miatt kifagyott, és úgy lehetett elindítani, hogy kifagyasztottad, tehát bekerült az előző appok közé.
    slava-féle komolyabb taskmanagerrel mint kilőni, android felületen a taskmanagert kilőni, és vissza az appba.
    De ez béna kernellel volt 4.4.2-őn. Most ugyan kevesebbnek látszik a RAM de simán megoldja. Nameg a play games is frissült előnyére...

    Aztán a másik baj hogy 4.x előtti rendszerre nincs greenify, és hibernálni, dehibernálni az appokat elég macera használat előtt-után.
    De ezen az időn túl vagyunk. Pénzhiányból, kalandvágyból lehet még 2.3-ba bukkanni. Ami ARMv7-es és min 512RAM arra általában normális CM9-10 is létezik.

    (#57037) oncsi: és ez még takarékos. Láttam már meredekebbet is. SGS3 LTE 1GB instantba... De a simán is 800mega eltűnik, azért laggol alapból mint állat...

    (#57039) zozek: F6 erősebb

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák