Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantisz48

    őstag

    Üdv!

    A mostani Androidos telefonom kezd egyre érdekesebben viselkedni, lefagy, újraindul, a kamera fejjel lefele van, és nem fókuszál, pixelhiba stb (Motorola Defy+). Ezért elkezdtem keresgélni hogyha végleg tönkre megy akkor milyen telefont vegyek.

    Szempontok: Jó képet csináljon (Ez az egyik fő szempont), és az alkalmazásokat rugalmasan vigye, tehát ha kilépek mondjuk a Skype-ból és gyorsan megszeretném nyitni a Youtube-t akkor ne gondolkozzon el 30 mp-re hogy "jaaa ezt meg kéne nyitni". :) . Az interneten rendelném meg a www.arukereso.hu oldalról kiválasztott boltból.
    Keret: Maximum 110.000Ft.

    Eddig kinéztem a Nokia Lumia 1020-at (Ez felelne meg a legjobban, de 108 ezret sokallok érte.) de azt hallottam hogy gyenge az anyagminőség, meg hogy lefagy a fényképezésnél stb.
    Lg G2 ez a telefon nagyon erős hardverben de viszont azt írták az interneten hogy törékeny, tehát gondolom ezzel arra akart célozni hogy egyszer kell véletlenül leejteni és viszlát.
    Samsung Galaxy S4 Zoom erről azt írták az internetek azon kívül hogy baromi ronda, hogy nem készít olyan képeket ami attól a kamerától elvárandó.

    Nektek mi a véleményetek?
    Előre is köszönöm.

    Üdv
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák