Új hozzászólás Aktív témák

  • tjokai

    senior tag

    Sziasztok!

    Készülék csere előtt állok, nyugdíjazni szeretném jelenlegi Nokia E6-00 telefonom. Szeretnék csatlakozni a "tepsitelefon" tulajdonosok közé, hosszú időre tervezek az új jövevénnyel (legalább 2 év), így elsősorban a komoly tudás, megbízhatóság és a gyorsaság a fő szempont. Kikötéseim a következők: 4X CPU, min.2GB RAM, min.5" kijelző . Elsősorban internetezésre, filmezésre és fényképezésre szeretném használni, így fontos tényező a minél jobb minőségű és nagyobb kijelző valamint a kamera. Egyedül amivel kompromisszumot tudnék kötni, az a fix belső tárhely, de ha már fix akkor legyen legalább 16gb de inkább 32gb :) Három gyártó szimpatikus Samsung, Sony, LG (bár utóbbitól kicsit tartok).

    Ezen paraméterek alapján 4 készülék került kiválasztásra, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note3, Sony Xperia Z1, LG G2. Ezek közül kellene kiválasztani a lehető legjobb készüléket a lehető legjobb áron.

    Telenornál vásárolnám előfizetéssel, természetesen újonnan, az eladóhölgy az LG G2-t részesítette előnyben, mivel akkora mint az S5, tudása is majdnem ugyanaz, csak éppen kb 60e ft-tal olcsóbb koreai társánál, ami nem utolsó szempont. A Note3 már majdnem túl nagy, tartok attól h zavaró lenne a fizikai mérete a mindennapokban, számok alapján nem sokkal nagyobb az előbbi 3 típusnál de a valóságban jelentős a méretbeli különbség, zsebre nem nagyon kell tenni. Az Xperia Z1 design az utolsó a listámon(túl vastag a kijelző körüli káva), más gondom nincs vele. S5 tetszik minden szempontból de nem vagyok benne biztos h csak azért mert Samsung, megér 60e ft-tal többet LG G2 honfitársánál. Az LG tetszik kívül-belül, de félek tőle, mivel nem a legelismertebb mobilgyártók közé tartozik.

    Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Várom segítségeteket :R
    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák