Új hozzászólás Aktív témák

  • Zalaym

    tag

    Vaaaa... nem tudok dönteni! Segítsetek PLÍÍÍÍZ! :W

    Magentáéknál vennék előfizura telefont. hosszabb távra (~2 év) terveznék és számomra a gyorsaság, az akadásmentesség a legfontosabb szempont! Nem játszom, levelezés, facebook chat, netezgetés és fényképezés lennének a főbb szempontok, illetve hogy egy napot (24 órát!) kibírjon rendesen a telefon.

    Volt LG L9-em, de az azért csak meg-megröccent néha, így most váltanék windows-ra, hátha stabilabb, gördülékenyebb, meg laptopon is ezt használom, egyszerű a szinkronizálás.

    Akit kinéztem: Nokia Lumia 625 (47.000Ft)

    De most elbizonytalanodtam, mert mindenki fikázza a kevés memória miatt. Én kipróbáltam, kézben tetszik, nekem a 10 perc nézegetés alatt nem akadt meg semmi, szóval szimpatikus, de félek a későbbiektől, hogy jön rá frissítés, az alatt hogy fog szerepelni... illetve a tárhely is kicsit szűkös.

    Most nézem, a Lumia 920-at, ami ugyan 79.000 Ft, majdnem kétszerese, de részletre venném úgy is, ott meg havi 1.400 Ft lenne csak a difi, de cserébe több RAM, jobb fényképező.

    És akkor ott van még a 925-is, ami 98.000 Ft, de szintén havi 2.000-el lenne csak több, de talán übereli a 920-at és FÉM, ami érzetben nagyon sokat számít nekem.

    Szóval tudnátok mondani egy két pro-kontrát ezek közül? Igazi kérdés, hogy van-e akkora különbség a 625 és a 920 között? Illetve a 920 és a 925 között, ami miatt érdemes az egyiket, vagy másikat választani? :U :F
    Előre is köszönöm mindenkinek, meg a türelmet is! :R

Új hozzászólás Aktív témák