Új hozzászólás Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    válasz sNake^ #42953 üzenetére

    (#42934) DS39

    offline navi nekem nem nagyon kell, amire használom, az egyelőre az, hogy ha eltévedek székesfővárosunk valamelyik külsőbb részén (és fogalmam sincs, hogy az irodából épp hova küldtek, mert nem ismerem a cím pontos elhelyezkedését, akkor visszataláljak valami "emberi" helyre), vagy éppenséggel bkv útvonaltervezésre a Google Maps-et.

    (#42953) sNake^

    nyomkodtam Lumia 520-at én is, és egyből beleszerettem, amíg meg nem láttam az Y300-at. a csempés felülettel nincs bajom, sőt szeretem (Win 8.1 használó vagyok egy ideje...), összvissz az ár/érték arány nem hagy nyugodni, meg hogy miért ennyire olcsó a Huawei.

    (#42960) csaba1203

    az androidot már ismerem egy ideje, és tudom, hogy mire használom, és amire nekem kell, az android tökéletes. egyelőre az a célom, hogy egy megbízható, és a mostani telefonomnál gyorsabb készüléket vegyek (néha megőrjít a várakozási idő, amit pl a tárcsázónál v. telefonkönyvnél várnom kell). ezért gondoltam arra, hogy talán egy kicsit nagyobb rammal és két maggal már gördülékenyebb lesz (menüáttűnések és egyéb animált hülyeségeket ki szoktam kapcsolni... :) )

    www.brczart.hu

Új hozzászólás Aktív témák