Új hozzászólás Aktív témák

  • Csirke

    tag

    válasz w333 #28961 üzenetére

    Nem véletlenül rágódok a témán. :)
    A bika erős cpu-t már említettem. Az egyik több mag, a másik nagyobb freki. Hol az egyik, hol a másik jön jobban.
    A 2 GB ram-ot is mondtam, ez talán a legnagyobb tényező a Nexus 4 javára, de nem tudom, mennyire tudnék együtt élni az 1GB hátrányaival az SP esetén.
    True HD IPS: elméletileg jóval szebb kép, de találtam pár olyan tesztet is, ahol kihangsúlyozták, hogy ettől többet vártak. Az SP meg sajna sima LCD, de helyenként, ahol működik a Bravia, ott egész szép színek vannak (szintén netes tesztekből, saját meglátás, hogy normál esetben tényleg fakó egy kicsit).
    Anyaghasználat: hát igen. SP-t fogdostam, attól annyira nem voltam elájulva, Nexus 4-et még nem (vidéken nem nagyon tolják az ember arcába), de el kéne már mennem olyan helyre, ahol mindkettő ki van rakva, és be is van kapcsolva, meg meg is lehet tapogatni.
    Android frissítések: szerintem ez a legkevesebb, SP-hez is lesznek nagy valószínűséggel (még ha nem is olyan gyakran, és gyorsan, mint a Nexus 4-hez).
    Szóval szumma: nem vitatom, hogy jobb a Nexus 4, bár nem mindenhol egyértelmű a papíros előny valóságbeli előnye, inkább csak azon, hogy megér-e 30eFt pluszt (nekem annyi lenne a választott tarifában). Nem is azért, mert nem bírom kifizetni, hanem csak a lelkem végett, hogy ne jusson eszembe, hogy felesleges volt kiadni, mikor a másik is elég lett volna.

    Ami nálam még számít, hogy nem tervezek főzött rom-ot rakni rá (persze sose lehet tudni), root-olni sem tervezem (persze....). Ami még számít, hogy melyiknek milyen fényképezőgépe van. Egyik sem lesz egy DSLR, de ha valamelyik jobb egy kicsit a másiknál, akkor az is nyom a latban.

    www.solarplan.hu

Új hozzászólás Aktív témák