Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz fdisk #25079 üzenetére

    Most ezt ne vedd támadásnak, általánosságban beszélek a jelenség ellen:

    Nem értem, hogy az emberek miért akarnak erőn felül vásárolni kütyüket. Értem én, hogy hype meg tetszik, de SZERINTEM az vásároljon ilyen drága készüléket aki tényleg meg is engedheti magának. Az ilyen GSM boltok (és fontos megjegyezni, hogy az ILYENEK, nem az összes, mert sokan korrekten kereskednek) pont azokon élősködnek, akik olyan telefonra vágynak amit nem engedhetnek meg maguknak. Én nem adnám fel a gyártói garanciát, mert fontos az, hogy legyen cserekészülék, gyorsan meglegyen a javítás és szakszerviz végezze, mert ha napokra el vagyok vágva a telefontól, akkor sem a kollégáimmal, sem a partnerekkel nem tudom tartani a kapcsolatot (vagy legalábbis nehezebben).

    Biztos csak azért mondom, mert már évek óta nem ismerem a feltöltőkártya fogalmát, mindig egy középkategóriás előfizus csomagban vagyok amiben olyan áron kapom a készülékeket a szolgáltatótól, amivel egyetlen sufni GSM vagy a használt piac sem nagyon versenyezhet. De itt is vannak kategóriák. Ha kicsit többet teszek félre a fizumból erre a célra, akkor vehettem volna felső kategóriás vasat is, de inkább maradtam egy középkategóriásnál, mert ez az amit erőlködés nélkül be tudok vállalni.

    A felső kategóriában meg nézelődjön az akinek tényleg nem jelent gondot ennyi pénzt elverni. Ha meg nem gond, akkor ne a sufni GSM-ektől vegyen letiltott, használt, de új telefonként eladott, bolti kamu garanciás szarokat.

Új hozzászólás Aktív témák