Új hozzászólás Aktív témák

  • svédország13

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretett Huawei P20 Lite-om megadta magát és a helyére keresek alsó-középkategórián belül valamilyen megbízhatóbb készüléket.

    Nincsenek irreális elvárásaim. Tisztában vagyok vele, hogy ennyi pénzért mit kaphatok. Annyi a minimális elvárásom, hogy a lehetőségekhez mérten tudjon szép fotókat készíteni, legyen rajta élvezhető a hangminőség (sok Youtube videót nézek) és pár évig szolgáljon megbízhatóan.

    A Samsung A15-öt nézegettem elvileg szép a kijelzője, relatív jó képeket is készít, egyedül a 4 GB RAM aggaszt kissé. 2024-ben normál használatra elégnek számít? (a régi Huawei készülékemben is csak ennyi memória volt)
    Különböző fórumokon utánajárva még a Xiaomi Redmi 12 és a Motorola bizonyos modelljeit is ajánlották az olvasóknak. Minden ajánlást szívesen fogadok. Előre is köszönöm szépen a segítséget.

    - Árkategória. 80.000 Ft-ot szánnék rá
    - Használt vagy új? Új
    - Hol vennéd meg? Függetlenül, újonnan gyártói garanciával. Media Markt-ba szoktam általában készüléket vásárolni.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3-4 évre (az 5 évet már félve írom le az árkategória miatt :D )
    - Mire használnád? Teljesen átlagos felhasználásra. Az anyagi lehetőségekhez mérten tudjon korrekt minőségű képeket csinálni.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Jó a zárt is
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mivel már szinte minden telefon nagynak számít, így teljesen mindegy, csak ne legyen óriási.

Új hozzászólás Aktív témák