Új hozzászólás Aktív témák

  • baryll

    tag

    Sziasztok!
    Lehet, hogy telót kell majd váltanom egy alkalmazás miatt, amit kötelező lesz használnom (mobilGAZDA). Kérni szeretnék ajánlást Tőletek, hogy milyen irányban lenne célszerű nézelődnöm újabb teló beszerzésével kapcsolatban.
    Most egy samsung j5 2016-ot használok, ami az igényeimnek eddig szinte maximálisan elég is volt. (Talán csak a kamerája az, ami már kissé rakoncátlankodik, de hát sokat kapott/kopott már ez a teló a zsebemben az eltelt évek alatt. Meg a hardvere és az android 6 is kezd kevés lenni ugye.)
    Szóval ezt a telót szeretném cserélni olyanra, amelyik hardveresen erősebb és megfelel az újabb és egyre jobban továbbfejlesztett alkalmazások futtatásához. (Játék és egyéb erőforrásfaló dologra nem lesz használva.)
    Ár: Mondjuk 100.000 körül (de nincs kőbe vésve), lehet használt, vagy új is.
    Legutóbb MM-ban, euronicsnál vettem telót, nem volt problémám velük. Hosszú távra kell a teló, lehetőleg hozza a samsung színvonalát, főleg a kijelzőben, akku méretben. Lehessen kapni hozzá minőségi strapa tokot. (Tényleg a tokok választékának szempontjából melyik telefongyártó márkák a legjobbak? A samsung jónak mondható?)
    Jó nekem az android. Méretre maradjon a j5 2016 körüli. Ennél sokkal nagyobb már nem kellene.
    Amire használnám: Kevés netezés, inkább a GPS részében legyen erős, pontos, megbízható. (Ha még létezik cserélhető akkus, az sem lenne hátrány.)
    Durván ezek lennének az igényeim és ehhez kérnék iránymutatást.
    Köszönettel! Sziasztok!

Új hozzászólás Aktív témák