Új hozzászólás Aktív témák

  • Kawauso

    aktív tag

    válasz Yuvi #173542 üzenetére

    "Bajban vagyok, mert ennyi a választási lehetőségem, de nem tudom melyik adná legjobban a balanszot ár-érték kategóriájában."

    Sajnos, nem az Oppo-k. Ők arról híresek a flagship kategórián kívül, hogy jelentős többséggel minden túlárazott tőlük, ha az árkategória többi kínálatát nézzük.

    Oppo Reno 5Z vs. Oppo A96
    Előbbi jóval erősebb, utóbbi energiatakarékosabb a nagyobb akksi és a kisebb node-on gyártott proci miatt. De inkább a Reno 5Z felé hajlok.

    Xiaomi Redmi Note 11S vs. Poco M4 Pro
    A kettő voltaképp ugyanaz, leszámítva az előbbi komolyabb főegységét, így afelé húzok. Viszont a bennük lévő Helio G96 korszerűtlen egy proci, így hiába verik az Oppo-t minden másban, elbuknak a proci miatt.

    RealMe 9 Pro 5G vs. Realme GT Master Edition
    A GT Master egyértelműen.

    A végére a Realme GT Master Edition és a Poco X3 Pro között kell eldőlnie véleményem szerint. A Realme 120Hz-es AMOLED panellel rendelkezik, a Poco 120Hz-es IPS-sel. A Realme 5G képes, a Poco nem. A Poco kicsit erősebb, a Realme kicsit energiatakarékosabb. A Poco rendelkezik értesítési LED-del, FM rádióval, sztereó hangszórókkal, és SD kártyát is befogad, ha ezek szempontok. A Realme Dual SIM-es, a Poco hibrid, azaz vagy 2 SIM vagy 1 SIM és 1 SD kártya. Talán ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák