Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok, talán túlságosan "high-level" lesz a kérdés, de leírom a szituációt. A cégnél van egy policy, hogy ha telóra van szükség, akkor az adott legfrissebb iPhone széria alap verziójának áráig lehet választani bármit, ez most olyan 325k. Tehát pl. ha jelenleg egy iPhone 13-at vagy bármi olcsóbbat kérnék, akkor az nekem ingyen van, ha drágábbat, akkor csak a különbözetet kell kifizetni.

    A másik háttérinfó, hogy eddig kizárólag Androidos voltam, leginkább szándékosan, hogy meglegyen a rendszer szabadsága, testreszabhatósága, mókolási lehetőség, stb, illetve az Apple árazását sem tartottam korrektnek. Általában eggyel csúcs alattit vettem magamnak, amit ár/érték arányban jónak mondtak, volt Samsung S7 Edge, HTC U11, mots egy OnePlus 7T. Viszont ahogy "öregszem", egyre kevésbé érdekel, hogy milyen extra feature-öket tud a teló meg mennyire lehet mókolni, hanem inkább arra vágyom, hogy stabilan és megbízhatóan működjön, gyors legyen (munkára is használom, full alap felhasználás, de akkor is kell, hogy mindent gyorsan megcsináljon), és szép képet és videót készítsen a gyerekeimről. Részben emiatt a sallangmentesség miatt, részben pedig kíváncsiságból (mikor, ha nem most, amikor ingyen van) merült fel bennem, hogy miért nem próbálom ki egyszer az Apple ökoszisztémát is. Vagy beválik és akkor fasza, vagy nem fogom szeretni és 3 év múlva visszaváltok.

    Így az alábbi alternatívák vannak most előttem:
    - Váltok iPhone-ra a próba kedvéért. Most hogy sima 13 vagy esetleg Pro vagy egyéb, annak még utána kell nézni. (Viszont egyáltalán nem fájna nekem kifizetni a különbözetet, ha drágább mellett döntök.)
    - Androidon maradok és a leginkább flagshipnek tartott csúcs Samsungot veszem, S22 valamilyen verziója.
    - Androidon maradok, de az iPhone 13 áráig bezárólag van valami nagyon tuti vétel, amit még egy S22-höz képest is szívesebben ajánl most a közösség.

    Ha bárkinek van valamilyen meglátása vagy javaslata a fentiekkel kapcsolatban, nagyon szívesen venném.

Új hozzászólás Aktív témák