Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz Nekton #169064 üzenetére

    Pro-t nem vennék, az már tényleg bőven ingerküszöb felett van, a sima árak is, de most úgy vagyok vele, hogy privát telefonra inkább áldozok és akkor nem kell 2-3 évente smartswitch-el meg átvitellel szórakozni. Persze benne van a pakliban, hogy ellopják, elejtem etc, de eddig szerencsére megvédett a tok+ üveg kombó.

    Nem vagyok egyik irányban sem elfogult, engem az Android és IOS is jól kiszolgált eddig, de az tény, hogy én is a családban azt látom, mindenki csencseli a 3-5 éves IPhone-okat egymásnak és nagy megelégedettséggel használják még mindig, míg közepes Androidnál ez már annyira nem mondható el (kivéve ha valaki anno az S széria tetejét vette). A másik amit írtál, hogy kezd itthon elég elektronikai hulladékom lenni.

    Most I12 felé hajlok, I13 nem nyújt annyival többet, hogy megérje. Alap dolgokra használom én is a telefont, viszont mivel már mindenre van valamilyen okostelefonos alkalmazás, ezek is bőven zabálják a telefonok erőforrásait (bkk bérlet, máv alkalmazás, chat, pénzügyek etc és hopp vagy 10-15 alkalmazásod van fenn)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák