Új hozzászólás Aktív témák

  • osonte

    senior tag

    válasz Anybody #153354 üzenetére

    Szia!

    Nekem volt Redmi Note 9S (ez ugyanaz mint a Pro, csak NFC nélkül, 48Mp kamerával és lassabb töltéssel, de a többi ugyanaz), viszont ismerem a 9 Pro kameráját (a 8 Pro-ban ugyanaz van). Ennek nagyon jó volt a rezgőmotorja, sokféle rezgést tud.

    Innen váltottam Mi Note 10 Lite-ra. Esélyes volt a Galaxy A71 is, de azt kizártam, mert PWM-s az Amoled panel és akinek érzékeny a szeme, az fejfájásra panaszkodik. Ezt inkább nem akartam kockáztatni. A Samsung-ban, illetve a 9 Pro-ban Samsung kamera van. Én a 8 Pro-nál szerettem, de a Galaxy A71-nél nem túl bizalomgerjesztők a tesztképek, amik az interneten vannak.

    A Mi Note 10 Lite-ban Sony a főkamera, ennek jó képei vannak. Jó az Amoled is, szép a telefon a hajlított kijelző miatt (bár ez valakinek hátrány). Én nem bántam meg, egyedül a jobb rezgőmotor hiányzik a 9S-ből. Amúgy a Samsung tiszta műanyag, csak elől Gorilla Glass (könnyebb), a Mi Note 10 Lite alumínium váz és elől-hátul Gorilla Glass 5 üveg (nehezebb). Akksi is ebben a legnagyobb és a hozzá járó töltővel a teljes tőltés kb. 1 óra.

Új hozzászólás Aktív témák