Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz madrac #138487 üzenetére

    Senki sem beszél itt rá csak és kizárólag Samsungra mindenkit, csak amikor minden téren megfelel a felhasználói elvárásoknak és még akkor sem mindig csak arra.
    Én írtam az extrákat - mások még ki is egészítették, mert én nem mentem bele teljes részletességgel -, mivel egy Samsung, Huawei...stb. csúcstelefon sok olyat ad, amit a legjobb Xiaomi sem, na itt jön ki az árkülönbözet, onnantól meg egyéni preferencia kérdése, hogyan döntenek az emberek.
    Az olyan téves és általánosító kijelentéseken alapuló ajánlásokat próbáljuk csak a helyére tenni, mint például jobb a Xiaomi, mint a Samsung.
    Visszaolvasva láthatod, hogy pont úgy szoktam Huawei, Apple, Nokia...stb. készülékeket is ajánlani, mindig a felhasználói elvárásoknak megfelelően, de sosem beszélek rá csak azért valakit egy telefonra, mert olcsóbb, mivel az olcsóbb ár negatívumokat is jelent, még ha az Xiaomi termék is.
    Aki hajlandó többet kifizetni egy készülékért, az azért teszi, mert megéri számára az a sok többlet, amit kap egy másik gyártó olcsóbb készülékéhez képest, amivel viszont kénytelen lenne azokról lemondani.
    Többen is leírtunk minden előnyt és hátrányt, nem nagyon van mit ragozni azon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák