Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Ra's al Ghul #134802 üzenetére

    Szia,

    Szerintem megéri a felárat a Note9, de az említetteken kívül, vannak még más előnyei is, a kamera tud olyan funkciót, amit az S9+-é nem, továbbá az ujjlenyomat-olvasó is jobb tapasztalatom szerint, illetve a rendszer is gördülékenyebb, gyorsabb.
    A Mate 20 Pro kontra Note9 többnyire egyedi elvárások kérdése, mert ha például valaki kicsit is kihasználja a távirányítós tollat, vagy mérvadó szempont a videók készítése is, esetleg kell a 3.5 mm-es jack csatlakozó, vagy a több érzékelő közül bármelyik, ami a másikban nincs meg, akkor a Note9 a nyerő, de ha kell mondjuk infra, vagy szimpatikusabb a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, akkor a Mate 20 Pro-ra fog esni a választás.
    Anyaghasználat tekintetében egyikre sem lehet panasz.
    A Mate 20 Pro kapcsán az LG kijelzős példányok zöldülésével volt gond, de lassan kifutnak azok, mindenhol csak BOE lesz, akiknek meg problémás LG volt/van, azoknak cserélték, cserélik a telefont.

    juuzer: Nem részleteztem korábban, de leírom azért, hogy a Mate 20 Pro-ban a korábbi Mate és P szériás Pro-khoz képest jobb a wifi, bluetooth, 4G+, GPS, IP védelem és kijelző felbontása is, szóval van eltérés bőven, nem csak SoC, kamera és néhány főbb dologban fejlődött.
    A P20 Pro topikjában maguk a tulajok is említik sokszor, hogy az előlapi kamera nem az igazi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák