Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    Telót tervezek venni. A rá szánt keret 60k, de ha szükséges, némileg fölé tudok menni 80k környékéig egy még jobb vételért, de ilyen 100k-300k-t nem szeretnék rááldozni, nem kell csúcsteló.

    Min. 5 colos IPS kijelző kell, de még jobb lenne 6 col vagy minél nagyobb, min. FullHD felbontás, stock és frissülő Android, min. 3 GB RAM, min. 32 GB belső tár, LTE képesség, GPS, de úgy gondolom, hogy ezek így 2018-ra már nem nagy igények.

    Eddig Doogee-jeim voltak, de egyik sem tartott tovább 1 évnél sajnos, se az X5, se az Y6 Max. Egy év után meghibásodnak ezek, az X5-ön elment a hangszóró hangja, most az Y6-on meg egyik napról a másikra tönkrement a lámpavilágítás, majd pár hétre rá a csatlakozó kezdett el nem működni, így alig lehet tölteni, meg a kijelző fényessége is csökkent így egy év múltán.

    A másik, ami gond volt a Doogee-kkal, hogy a Netflix app csak nagyon lowresben játszotta le rajta a videókat még HD-s előfizetésnél is. Plusz az, hogy nem kaptak új Androidot, ráadásul az Y6-on valami mókolt 6-os Android volt, eltávolíthatatlan szutyok launcherrel. Az ilyet el szeretném kerülni. Ezeket a visszásságokat leszámítva amúgy a Doogee-kkal meg lettem volna elégedve.

    Csak sorozatnézésre, zenehallgatásra használom, meg néha telefonálok, SMS-ezek. Nem játszanék rajta, fényképezni sem nagyon szoktam vele, úgyhogy a benne lévő kamera tudása nem érdekel. Jó lenne, ha kitartana 3 évig, kezdem unni, hogy kb. évente veszek új telót.

    Lehetőleg újra gondoltam, de a használttól sem zárkózok el, ha abban vannak jobb vételek. Szifont lehetőleg nem akarok, maradnék az Androidnál. Függetlenül rendelném, online oldalról, UK-ben élek.

    Az még jó lenne, ha valami jobbféle DAC lenne benne, de ez nem követelmény, mert a későbbiekben úgyis tervezem külső DAC beszerzését.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák