Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Dhampir #128916 üzenetére

    Felmerült ez az opció (nem strapa okostelefon strapatokkal) is. Ezt azért vetettük el, mert nem tudjuk, mennyi és milyen terhelésnek lesz kitéve a telefon - az esetleges műhelybeli koszon kívül valószínűleg véletlen leejtéseket kell leginkább kibírnia és az is számított, hogy (akár tok nélkül, de) nyakbaakasztható is legyen.

    Az eredeti igény egyébként kb. annyi volt a leendő tulaj (barátnőm apja amúgy) részéről, hogy "bírja a strapát (ebben az eddigi Cat S30 telefonja megfelelt), legyen 'okos', főleg kamerában (ebben az S30 gyenge), legyen nyakbaakasztható", illetve megadott egy keretet, amin belül kellene maradni. Az nem volt szempont, hogy legyen mobilos "svájci bicska" - nyilván el fogja kezdeni használni, de élete első okostelefonja, meg mindenre van célszerszáma. :)

    Azt már mi tettük hozzá, hogy lehetőleg relatíve friss biztonsági frissítésekkel, jó támogatással, illetve biztosan meglepetést nem rejtő firmware-rel legyen ellátva (ebben az Xcover 4 jobb, mint a kínai alternatívák), meg végiggondolva, inkább az itthon problémamentes garanciaérvényesítés miatt is döntöttünk mellette. De hangsúlyozom, hogy ezeknek az igényeknek volt megfelelő választás.

    Ilyen heavy duty-jellegű tokot így is fog kapni a telefon.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák