Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Üdv

    Frissítettem az i6s mobilom 9.3-ról a legfrissebb szoftverre, de brutálisan csökkent az üzemidő, ezért gondolkodok a lecserélésén.

    Régen voltak andoidos készülékeim, utoljára nexus4-et használtam.
    Fejlődött már annyit az android, hogy ne kelljen gyakran újraindítani őket, nem fagynak le, alkalmazások nem lépkednek ki random és hasonló dolgok? iOS-nél megszoktam a stabil rendszert, de ha már az android is tud valami hasonlót, akkor lehet vennék újra droidos telefont.
    Anno váltottam iphonera, mert elegem lett az androidos baromságokból (pl leszedtem egy alkalmazást, a háttérben feltelepült 5 másik, amit csak sw frissítéssel lehetett legyalulni, proci gyilkos optimalizálatlan alkalmazások...). Ha továbbra is hasonló az sw, és az alkalmazáskínálat, akkor maradok iOS vonalon, csak az drága lesz...

    Amire használnám: Telefonálás, internet, néha navigálni, pár egyszerűbb alkalmazás használata (netbank...), ritkán fotóznék.

    A lényeg:
    -Lcd ~5", i6s fizikális mérete nekem megfelelő volt.
    -Szép kijelző
    -Korrekt anyaghasználat és összeszerelés
    -Szoftveresen üzembiztos
    -Bírjon ki 24 órát az akkuja átlagos használattal. (kis net, kevés beszélgetés)

    Nem vagyok márka hű, bármi érdekelhet. Új készülékben gondolkodok. A plafon a használt i6s ára, ami asszem ~80-90k körül van, de ha van olcsóbb alternatíva, az se gond. Nem ragaszkodok csúcs hardverhez, nem játékra kell.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák