Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Szevasztok! Újra itt vagyok, Feleségemnek keresek telefont. Bár már kaptam már ajánlatot, azóta alakultak kicsit a dolgok, ezért kérnék ismét ajánlást/megerősítést.
    Ár: 80k körül, ha olcsóbb jó, ha drágább egy tízessel, hm hm oké.
    Honnan: Webshopból vennénk, ami megbízható.
    Mennyi időre: Hosszú távra szeretném neki, legalább 2-3 évig jó lenne ha tudná használni arra, amire neki kell. Best buy jó lenne.
    Mire kell: Általános felhasználás, fényképek készítése, netezés, facebook, viber, telefonálás, alkalmi filmnézés. Játékok nemigen. Ami fontos, hogy lehetőleg szupergyors legyen, azonnal reagáljon, ne akadjon, lassuljon, ne tartson 100 évig a be/kikapcsolás. Összegezve hatékony és gyors legyen, amennyire ennyiért lehet.
    Oprendszer: Jó verziós android, azt szokta meg, de az IOS is megfelelő lenne.
    Mekkora készülék: ma a kezébe vette a Huawei P Smart-ot, az nagyon tetszett neki méretre, akkora is lehet akár, de az Iphone Se is nagyon bejött. szóval a kettő között/tól-ig akármi.

    Fentiekre az ajánlott telefon az Iphone SE 32g volt, tetszett neki, de aggódik, hogy kötött az IOS miatt. Kezébe vette a Huawei P Smartot, az még jobban tetszett neki, a képe, kinézete legalábbis mindenképp, és az bővíthető, plusz 3g ram.
    Szóval a kérdés: a fenti kritériumokkal melyik a megfelelőbb, avagy van-e ezektől bestbuyabb telefon, vagy elég lenne neki egy xaomi redmi 4x is? Van-e jobb a méretkategóriákban, ami NEM samsung. Az van neki (galaxy trend lite, utálja). Köszönöm, remélem, érthető minden. :R

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák