Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz volandy #123800 üzenetére

    Mert ez nem egy iPhone vs Android vita fórum. (#123788) local1-ben csupán fikázni tudott, erre senki nem kíváncsi, nem erről szól a topik. Nincs azzal baj, hogy iPhone-t ajánlja, írja le miért ajánlja, írja le a erősségeit, miért jó, de ne azzal dobálózzon, hogy az egy sz*r, vagy legalább észérvekkel dobálózzon, mert az nem érvelés hogy nem is ismeri, de egy f*s egyébként. Szóval ez a topik nem erről szól, semmi baj nincs az ilyen márka fanatikusokkal, csak legalább normálisan írjanak, (#123788) local1-ben ennyi az érdemi információ: "iphone-t megveszed, használod, ennyi!" a többi felesleges volt leírnia, mert egyébként sem ért hozzá.
    Semmi baj nincs ha normális kulturált módon leírja miért jó az amit írt, csak ne menjünk el fikázásba, annak semmi értelme.

    (#123796) local1:
    Akkor érvelj az iPhone mellett, de ne fikázz egy számodra egyébként is ismeretlen dolgot. Nem ismerem az iPhone-t soha nem vennék, de nem is állok neki fikázni, mivel nem ismerem nem foglalok állást mivel teljesen felesleges és úgy is át fog csapni fikázásba mint nálad is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák