Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz HuMarc #12360 üzenetére

    A mai nap nem jött össze neked barátom, mi a rák van?
    Csak lököd az értelmetlen dumát. ARM processzornál nincs HT, az összes jelenleg alkalmazottnál meg van. De most nem volt róla szó, minek idekavarni?
    ezt se tudom hova tenni. Akármennyire fáj a 128x160-as samsungoddal élni, egy az SGS2-őn is meglátszik hogy fHD vagy HD az anyag, átjön. És N900-ra se véletlen szeretném a normális HD kodeket, mert még az a pár FPS ami van, az is gyönyörű és éles.
    kb a duplája mint a célár...
    Tudjuk hogy szeretnél minél több hsz-t gyűjteni, de ennyire azért ne. Hajts a minőségre is.
    Xperia J-t nem próbáltam. Furcsállva olvastam, hogy laggol a zene ha háttérben fut a lejátszó(ez itt volt írva a fórumon volt tulaj által), DSP-n megy a zene, elég ismert SoC, nem értem. Ilyet nagyon régóta nem csinál telefon. Ezen kívül használható, azt a szintet képviseli, amit a Blade3, és a Huawei G300. De azért az arért több mint nevetséges. A 800x480-as kijelző miatt meg egyenesen szenved. Egyáltalán nem éri meg, de kétségtelenül vannak elcseszettebb modellek is, mint pl a legalja samsung.
    Az ajánlott alternatíva (sola) belépőszintű 2magos megoldás. Leginkább a kevés RAM lesz a bajos, meg a támogatás hiánya, főzve se lesz JellyBean. Bár azt is mondják nem valami jó a szoft, amennyit böktem(osztálytársamnak van) bejött, nem rossz. Én inkább rádobnék hogy legyen Ace2 inkább, de igazából a sola sem csőd. Nem alapszintű játékokhoz sem. Viszont terméktámogatást tényleg nem kell rá várni. Olyan amilyen, kész.

Új hozzászólás Aktív témák