Új hozzászólás Aktív témák

  • Galgogergo.

    csendes tag

    Sziasztok!

    Lumia 930-am utódját keresem.
    Szerettem a letisztult menürendszerét, a normális kameráját, és a szép kijelzőt. 5"-nál nem akarok nagyobbat, Mi A1 emiatt esett ki.

    Amiket néztem:
    Huawei P9 Lite 2017
    Samsung S7
    (Huawei P10)

    A P10-re nincsen pénzem :( Viszont jobb a kamerája, mint az S7-nek?

    A Huawei P9 Lite 2017 nagyon tetszik (megfogdostam a MM-ban), de a kijelzője harmatosnak tűnik a Lumia 930 után. Kicsit félek tőle emiatt, lehetne talán kontrasztosabb. De ez akár lehetett a beltéri neonvilágítás miatt (várom a tapasztalatokat mindennapi használóktól :))
    Ami viszont jobban izgat, hogy csinál-e a P9Lite olyan képet, mint a Lumiám. Ha jól tudom, optikai képstabi nincsen benne.

    Azon tépelődtem, hogy indokolható lenne-e +30-at* rádobni egy S7-re. Nagyon nem akaródzik kifizetni, ráadásul a Samsungtól minden riaszt (moddolt droid, sok bloatware, eleve a menürendszere, miközben a Huawei-ben mindez tök szimpi), kivéve a kameráját. Az S7 kamerájáról jókat olvastam, ill kipróbálva is élesebb képet lőtt érzetre a MM-ban. Ha ezt a P10 eléri, akkor megnyugodtam, mert később még mindig le tudom cserélni rá a P9Lite-ot :)) Viszont optikai képstabilizátor nincs a P10-ben sem, ugye?

    *(nettó árakról beszélek, a P9lite 45eFt nettó akcióban a MM-nál, az S7 kb 77eFt, a különbség 32eFt. Plusz a memóriakártya, lsd lent)

    --------------------

    A másik, hogy milyen memóriakártyát tud olvasni a P9 Lite 2017? MicroSDXC mehet bele? Melyiket vegyem? (pcx-nél találtam SanDisk Ultrát, vagy máshol Samsung EVO Plust. Mindegyikkel jól járok?)

    Szal összességében ami visszatart a P9 Lite-tól, az a kamera gyengesége (?), meg a kijelző. Boltban a Lumia is fakóbbnak tűnt amúgy, a sok S7, Mate10, meg P10 kijelző mellett :)
    Lökjetek meg valamerre...

    [ Szerkesztve ]

    /.?

Új hozzászólás Aktív témák