Új hozzászólás Aktív témák

  • emolumentum

    újonc

    válasz BenHans #122322 üzenetére

    Értem. Mate 10 Pro-ról mi a véleményed? Azt is "veri" a HTC? (A HTC-től csak azért ódzkodtam eddig, mert az egyik youtubos teszten a legkönnyebben törő telefon lett.) A Mate 10 Pro is tudja, azokat, amiket a HTC előnyére hoztál fel?

    Illetve engedj még meg 2 kérdést. Az egyik, hogy droidéknál mennyire működik a Smart Switch? Amíg iPhone-ban gondolkodtam az nagyon szimpi volt benne, hogy ha telefont cserélek, akkor egy egyszerű bejelentkezéssel tudom költöztetni a telefonom, tartalmát, appjait és beállításait (ha jól tudom). Ez mennyire megoldott a droid világban? Csak adott márkáról adott márkára vonatkozik vagy minden android képes minden adroid készülékre? Vagy ez inkább csak Samsung megoldás? És ha van, akkor lehet-e így "újrahúzni" a telefont, hogy egy kicsit gyorsítsuk mikor már fél-1 éves?

    Utolsó kérdés pedig, hogy mit tudsz a Pixel 2-ről. Nagyon megtetszett a fotózás és videózás minősége, az is szimpi, hogy Google, viszont a mobilarenan csak a hibás képernyőről, meg mikrofonról meg hibák hibák hibák...! Lehet arról valamit tudni, hogy azóta javították-e már, vagy ha mondjuk Németországban szerzem be, akkor azok jók...? Valami esetleg? Vagy most inkább hagyjam és majd a 3 lesz a megoldás? Illetve gondolom a Pixel 2 fotós-videós képessége ugyanaz, mint a Pixel 2 Xl-é...?

    Köszönöm még egyszer a válaszaid!

Új hozzászólás Aktív témák