Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Na sikerült a jó kis közel 4 éves G2-met megtörni, GTK-s.
    Mi lenne jó alternatíva?
    Ami nem tetszett benne: 2 giga ram már kevés, memória nem bővíthető és a 16 kicsi, nincsenek fizikai gombok az előlapon, évek óta nincs frissítés, főzött romok a stock androiddal nekem nem tetszenek, a kamera is pocsék így.
    Minden más, proci, kijelző, felbontás, méret tökéletes, mondjuk egy bazinagy spigen slim armorral használtam, szóval kicsit nagyobb szóba jöhet. Mondjuk hogy ez a proci 3 giga rammal elég lenne csak feltételezés, de nem játszom, csak sok minden fut egyszerre.
    Samsungokat annyira nem szeretem, de a fizikai gombokat imádom, úgy érzem nem lesz más választásom, az amoled is tetszik.
    LG-ben már nem bírok megbízni, a gyári után max 2 frissítést adnak ki. A v20 azért tetszik, a G6 nyújtott kijelzője tetszik.
    Kínai telefonok minőség szempontjából megfelelnének, a stockszerű romoktól meg a garitól viszont félek.
    Ár: Ha sokáig tart lehet drágább. Az LG 126 ezer volt, 44 hónapot bírt, tehát kevesebb mint napi 100 forint volt a költsége.
    Kamera: A G5 kamerája iszonyatosan tetszik, de más telefonban úgysem kapom meg a funkcionalitását. 13MP elég, de jó minőséget és iszonyat sebességet várok tőle.
    Lehet, hogy iphone se kell nekem? 3G-m volt régen, de ha nem törhető föl már akkor nem nagyon érdekel.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák