Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz coleen #115389 üzenetére

    Szerintem ha olyan nyugati-nemzetközi körben mozogsz, ahol ez tényleg számít (és nem csak beképzeled), akkor is teljesen mindegy, mert csak "egy kelet-európai" akárki maradsz. iPhone ide vagy oda. Mindenkinek egyébként sem kell és nem is lehet (de miért is kellene) megfelelni. A telefonon kívül még csomó dolog lehet, az időseknek nem felelhetsz meg ha túl fiatal vagy; aki nem szereti a barna cipőt, máris ott vagy nála egy megfelelő polcon Ha túl elegánsként öltözöl egy kevésbé elegáns körben, akkor az lesz a gond, stb.

    Nálunk az első számú ember egy régebbi sonyval nyomul, sosem volt még emiatt égő szitu, az ő (mint legfelsőbb ember) pozíciójában amúgy sem számítana és nem is foglalkoztatja sem őt sem senki mást.

    Szerintem engedd el ezt a dolgot és vedd azt ami tetszik, megfelel. Az ember stílusa/kisugárzása a lényeg.

    Ha például az én köreimben mozognál, akkor egyébként sem jelentene semmilyen pluszt egy iPhone, sőt én inkább viccesnek találom ha egy asztalnál 10 emberből 9 azzal nyomul. :DDD értem én hogy jól optimalizált rendszer, de sokan úgy látszik - ahogy ez Nálad is van - csak azért vesznek valamit, hogy megfeleljenek valakiknek, akiknek amúgy sem lehet.

    Persze nem lehet mindenki egyedi, de pl. repülőtéren különösen szánalmas azoknak az üzletembereknek a látványa, akik ugyanúgy néznek ki, ugyanaz a ruha, stílus, szemüveg, iPhone, stb. Ennél jobban már az ember szerintem nem tudja magát "eltucatosítani".

    A magánvélemény után a Te szitudhoz: én iPhone 7 vennék, aztán ősszel iPhone 8. Ettől sem leszel több mások szemében, de legalább Te azt gondolod és lehet hogy ez segít (jobb üzleteket kötni, magabiztosabban fellépni). Aztán ha ezen túl vagy, utánabl jöhet egy Honor 11 vagy Huawei T15, vagy amit szeretnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák