Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyika007

    csendes tag

    válasz #88315392 #113736 üzenetére

    Szia Zoel,

    alapfunkciókra jó lehet egy 512MB ramos windows készülék. A vele egyárú androidos készülékeket szerintem mindenképp veri egy windows phone.

    Amit tudni kell: nyáron lejár a windows phone 8.1 támogatottsága. Ennek megfelelően már kezdik azt a kevés támogatottságot is megvonni, ami eddig volt a készülékekhez. A facebook és a messenger alkalmazások már nem működnek. Exploreren keresztül lehet használni, de ott elég bénácska.
    GPS és offline térkép nagyon jól működik az eszközökön és az üzemidejük is jó, kamerájuk is kiváló ebben az ársávban.

    Nekem Lumia 735-öm van 2 és fél éve. Szerintem érdemes picivel többet költeni az eszközre és egy egy gigásat venni belőle, azok jelentős része frissíthető win10-re (olvass utána melyiket lehet). Az még egy ideig támogatva lesz és azért a főbb dolgok mennek a készüléken. 10-15 körül már tudsz ilyen készüléket fogni, ezek még egy ideig használhatóak lesznek.

    Egyébként én a 735-ről annyit tudok mondani, hogy 1-2 alkalommal fagyott le és indult újra egész élettartama alatt, a GPS és zenehallgatás (spotify) masszívan használva volt rajta. Részemről nagyon elégedett vagyok vele, az alap dolgok jól futnak. Én egész márciusig nem is frissítettem 10-re , de a messenger és facebook appokat azért sokat használom, ezek nélkül nekem nem volt használható a telefon és szerencsére a gigás ram miatt simán frissíthettem. A win10-el is elégedett vagyok eddig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák