Új hozzászólás Aktív témák

  • M0ng00se

    őstag

    Üdv kupákok!
    Telefon vásárlására adtam a fejem, mivel a mostani HTC One S készülékemnek a képernyőjét sikerült annak az ügyes kezű szerelőnek szétkarcolnia, aki visszarakta volna az üveget.
    A telefont használtan venném ,maximum 30.000 Forint lenne rá a keret. A fent említett telefont nagyon szeretem, két és fél éve van meg, abból 2 éve törötten :DDD . Annyira nem erős van, de azért a két mag jól teljesít a rendszerben (az optimalizálatlan messengerről ne beszéljünk). A telefonom ha nem zenét hallgatok, akkor leginkább fényképezni szoktam ezért szeretném ebből a pénzből a lehető legjobb olyan készüléket venni, aminek az árához képest a legjobb a kamerája. Képekből )esetleg videókból is) rendszerint a közeli, makrókat kedvelem, ezt például ma lőttem. A másik fontos dolog a hangzás. Nem használok több tízezres fül/fejhallgatót de azért szeretem ha jól szól legalább egy alap equalizert elviselnék a telefonban.
    Márkákból egyedül samsungot nem szeretnék, a többi szerintem szóba jöhet. Szívem leginkább a HTC-k felé húz abból az M7-et néztem ki, viszont láttam annál a típusnál a "kameraparát" hogy belilul, úgyhogy kerülném inkább.A másik választott a HTC One Mini 2 lenne. Ennek néztem hogy "hagyományos" , nem ultrapixel kamerája van, és a többi értéke is kellemesnek érződik.
    A másik versenyzőm a Sony Z1 Compact lenne. Ez sem mostani telefon , viszont egy ismerősömnek volt, és nekem is jó benyomásom volt róla. Nyilván kameránál jól jön a 20 mpx, bár nem csak ez számít de akkor is jónak tűnik ráadásul a walkman funkciót sem utasítanám el. Árban valamennyivel olcsóbb mint a HTC One mini 2, viszont egy ami zavar az a gagyi kijelző.
    Úgyhogy ha tudnátok tippeket adni, azokat megköszönném :))
    Ui.: nagy telefonokat sem kedvelem annyira, 4,5 avagy 4,7 col még beleférne.

    V6

Új hozzászólás Aktív témák