Új hozzászólás Aktív témák

  • Slowman

    aktív tag

    Sziasztok,

    Elérkezett az idő, hogy kénytelen leszek nagyobb összeget áldozni telefonra. Eddig előfizetéssel 30k volt a fájdalomküszöböm mert 2 évente úgy is cserélem címszóval nem akarok erre áldozni gyorsan cserélődik úgy is nem éri meg a befektetést. Viszont az a baj, hogy így meg nem nagy élvezet a telefon használat, elég hamar eljön a szomorú korszak minden telefonomnál jelenleg egy P8 Lite-ot használok kb fél éve és és már most rakoncátlankodik (nem tudok írni mert azt dobja ki h 5% kevesebb memória és becsukja a billentyűzetet meg hasonlók... persze nem igaz mert ha törlöm a memóriát 200-at szabadít fel és marad 1GB, no mind egy.)
    Szóval ha már kénytelen vagyok drágát elgondolkoztam h miért ne lehet Apple (azt mondják no azok stabilak, no de az még nem vol eddig csak Android telefonom volt).
    Szóval az lenne a cél, hogy egy olyan telefonom legyen amit örömmel fogok használni pár évig nem akarom állandóan a falhoz vágni és társai.
    Ezt a kettőt néztem ki:
    -iPhone SE 64GB
    -One+3T

    Kb ua. árkategória. Azért is gondolkoztam el az Apple-n mert az legalább emberi méret. Az összes Android telefon baromi nagy nem jó zsebbe hordani stb. 5" alatt nincs Android a mostani telefonom is kicsit nagy, 5.5" alatt meg normális Android nem nagyon van az meg ugye még nagyobb. Az Apple ellen az szól számomra, hogy semmi Apple nincs a családba. Szóval se tablet (Samsung S2) se PC se semmi. És nem tudom, hogy okoz-e majd bosszúságot az ezekkel való szinkronizáció, app kompatibilitási probléma stb. No meg kicsit túlárazottnak is érzem ahhoz képest mit tettek bele. Pofátlanság az a 1,5MP front kamera meg ilyenek. Az, hogy 2GB ram van benne azt mondják nem olyan gáz almáéknál de Androidba már 6GB-ket szórnak.
    Szóval a fő kérdés, hogy Apple vagy Android? No persze ezzel nem vagyok egyedül gondolom :N .

Új hozzászólás Aktív témák