Új hozzászólás Aktív témák

  • mantequilla

    aktív tag

    Sziasztok,

    A hosszú és küzdelmes csatában amit az egy kézzel kezelhető erős, minőségi androidos telefon megtalálásáért folytattam, elbuktam. Túl nagy kompromisszumokat kell kötni sajnos a kis méretét, ugyanolyan magas áron.

    Úgy indultam el tegnap este, hogy megvolt az úgymond kiválasztott az 5 colos Xperia X személyében 130k-ért telenornál kártyásan. Ezt a nagyságot még elfogadhatónak találtam. Mivel még sehol nem tudtam kipróbálni a mammutba mentem mert ott majdnem minden épkézláb telefon ki van rakva. A személyes találkozás után viszont csalódott voltam. Az elvárt sebességet csak részben hozta, ami viszont még inkább elkeserített az a hátulján érezhető melegedés volt.

    A hasonló árban versenyző honor 8-on is eljátszottam ugyanezt a tesztet, megnyitottam egy csomó appot amit sokkal jobb sebességgel tett és melegedést sem tapasztaltam. A véletlen folytán úgy alakult, hogy épp egy akció volt, így 125k-ért vihettem el a telefont. A méretével kicsit gondban vagyok, elég nehezen tudom előszedni zsebből de vannak opciók amik segítik az egykezes használatot, ezenkívül elégedett vagyok.

    A több mint 2 hónapja tartó keresgélés ezennel véget ért.

Új hozzászólás Aktív témák