Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz nyisziati #104420 üzenetére

    Szerintem opera mini még mindig kevesebb erőforrást igényel, nem szokott letérdelni csak úgy, ha meg értesítések nem lényegesek akkor nem is számít már, mert megnyitod megnézed és bezárod.
    Ez mellett messenger adatot is zabálja, ebben meg nem is kétséges az opera mini.
    Chat, mint írtam, úgy működik, csak ki kell próbálnod (opera minin egyébként alapba is gond nélkül megy, régebben én se tudtam, hogy chromeon be kell kapcsolni az asztali webhely kérését és addig opera minin chateltem csak, azóta felvilágosítottak és chromeon sincs gond).
    Én alapvetően semmilyen esetben sem használnék semmilyen facebook alkalmazást. Ha egyszer megy böngészőből minden, minek tegyek fel még külön programokat, amik tetejében eléggé energia és adat éhesek is. Szóval a világ legjobb telefonja (persze ilyen nincs, de tegyük fel lenne egy telefon ami mindenben a legjobb lenne) lenne a tulajdonomban, akkor se tenném fel :D.
    Az igaz, hogy érdemes kipróbálni, hogy így megfelel-e az elvárásoknak.

    (#104421) gianone:
    Facebook lite? Az meg akkut zabálja csak nem? Semmi esetre sem, nekem egyébként teljesen lényegtelen, nekem annyira elég, hogy felnézek böngészőn és kész, nem érdekel, hogy mikor kapom meg faceről az értesítést, aki akar az felhív vagy ír sms-t :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák