Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz BenHans #104294 üzenetére

    Köszönöm a javaslatod! Ahogy írtam, a HTC nálam előnnyel indul, sok évig használtam, kedveltem. Op rendszer téren bizonyosan jó lenne, ahogy írtam, a kopástól, sérüléstől tartok kicsit. Tokban max kivehetőben szeretem tartani - a védelmet szolgáló állandó tokok sokszor elrejtik a telefonok eredeti szépségét anélkül viszont tényleg sérülékenyek. Az üveg telefontesttől épp emiatt ódzkodok nagyon - nálam egy repedés a telefon cseréjét jelentené, pont elég a kijelzőnél ez a rizikó, nem szeretnék a hátlapnál is ezen izgulni. Pedig egy fém testű edge készülék nagyon bejönne... Szóval a 10 tetszik, de az ára elég határeset - most épp lenne egy 150 körül használtan a környéken, meglehet, körbekérdezem.
    Utánaolvastam az Oneplus 3 -nak is - írod, hogy nem vennél ilyet a 10 helyett, megköszönöm, ha leírod, miért (semmi provokáció, tényleg érdekel). A specifikációi nem rosszak, árban pedig határozottan jó. Nekem is van egy pozitív elfogultságom a HTC felé, de nyitott vagyok bármi másra is, ami jó :)
    (#104295) sky11: nem tűnik rossz ajánlatnak. Az miért van, hogy a webshopok ajánlataiban (és sokszor az aprón is) drágább, mint a hivatalos oldalról rendelve?
    (#104297) Jazz: Samsungból csak valamelyik csúcsmodell jöhet szóba, most épp a párom J5 -ösét használom, de nem nyűgöz le, nem tudunk összehangolódni. Bántani nem akarom, biztos jó teló ez is (a páromnak pl teljesen elég), nekem kicsit több az igényem, ennyi.
    OP3: 64 Gb mellett már nem biztos, hogy létszükséglet a bővíthetőség.
    (#104303) batai15: A kisebb képernyő pillanatnyilag nekem előny, de azt is tudom, hogy amint megszokja az ember, már a nagyobb sem nagy - magyarán az OP3 is szokható lenne. Használtan nem annyira arany ár, kb S7 edge szint.
    (#104306) sky11: egyetértünk, nekem a 32 Gb -os HOX is elég volt (pontosabban igen ritkán fordult elő, hogy nem volt elég). Nem gyűjtök zenéket, a képeket, videokat pedig gépre teszem. A párom 2015 -ös J5 -öse mellé vennem kellett egy bővítőkártyát most, hogy én használom, talán 32 Gb -os ment bele. (A 16 GB -os Iphone pl ezért sem jöhet szóba, nem bővíthető, pedig nem rossz teló). Akkor már inkább a 2 SIM.

Új hozzászólás Aktív témák