Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Sziasztok!
    Lassan szeretnék döntésre jutni telefon témában.
    Hosszabb távra (2 - 4 év) keresek készüléket. A jó állapotú használtakat is képben tartom.
    S7 (edge), HTC 10, G5, P9, vagy ezekkel egyenértékű telefonokat keresnék elsősorban, ~ 150e körüli árig.
    Ami fontos, hogy a telefon oprendszere a lehető leggördülékenyebb és sallangmentesebb legyen, jól kezelje a memóriát (ilyen árú készülékeknél az akadozás nem fér bele) Jó kamera, lehetőleg optikai stabilizátorral (tudom, a felsoroltakból nem mind ilyen). Ujjlenyomat olvasó, min Full HD kijelző, 5,5 méretig. Jó és tartós support, lehetőleg működőképes garancia. Lehetőleg mutatós, szép legyen, ha lehet, kissé térjen el az "átlagtól", ha ez egyáltalán értelmezhető a "lapostelóknál" manapság. "csak" ennyi :)
    Használat: teljesen átlagos, telefonálás, tartalomfogyasztás (sok net), átlagos mennyiségű fotózás. Játszani nem játszok rajta.
    Az igazi problémám, hogy egyik teló sem tökéletes: az S7 edge kijelzője és edge funkciói tetszenek, de riaszt az üveg kialakítás. A HTC 10 előnnyel indul, mert sokáig volt HTC -m, de az ezüst -fehér egyáltalán nem tetszik (Debrecenben körbefogdostam a MM -ban) , a szürkénél pedig tartok a kopástól (csak a felülete szürke, de a legkisebb karc is látszik rajta). A G5 menüjét nem ismerem, és nem túl nagy az akku, a kikopó slottal pedig rémítgetik az embereket. P9 nincs optikai stab. Sok a bajom, tudom :(
    Megköszönöm a javaslatokat - tudom, dönteni nekem kell.

Új hozzászólás Aktív témák