Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz minek?:S #101736 üzenetére

    Szlovák cég magyar érdekeltséggel, nyilván áfa miatt csinálták. Megbízható cég, Wayteq a szervizpartnerük, aki a Xiaomi (többek közt) telefonok beszállítója is egyébként.
    Fotózás terén nincs eltérés a Redmi 3 és Redmi 3 Pro között, több benne a RAM és a ROM, ez mellett a Pro-ban van már ujjlenyomat olvasó is.

    (#101739) F-ECT$ :
    Nem vitás, eddig is voltak gondok (memory leak) és valószínűleg lesznek is még a jövőben is.
    Engem speciel nem érint ez a gond, úgyhogy szerintem nem lehet általános ez se.

    (#101741) Jamby18:
    Tűző napon volt? Azt ügye nem kell taglalni, hogy GPS használat is erősen igénybe veszi a rendszert, szóval már ettől is elkezd melegedni, netalán még valami más is fut mellette, az még egy lapáttal rátesz,esetleg ha töltöd is éppen, na az még két lapáttal rátesz, ezen felül még a nap is közvetlenül éri, akkor végképp fel fog forrósodni. Ez gyakorlatilag bármilyen készüléknél megeshet. Nyilván nem törvényszerű, hogy ez miatt leálljon, de nálam is a régi kis Defy-m kiírta, hogy felmelegedett és leáll (nem is tudom mi volt a pontos szöveg, a lényeg viszont ez), pedig 1 magos volt még szegény. Mostani Mi3-an is felmelegszik a tűző napon, meleg lesz a panel, ez jobban el tudja vezetni a hőt, így nagyon nem szokott furcsaságokat művelni.
    Ha a készülék ilyen körülmények híján is produkálta a hibát, akkor ez nem a melegedés miatt van és készülék hibájára írható. Ha viszont csak navigálás közben napon csinálta, akkor bizony túlmelegedett és még jó hogy lekapcsol mielőtt tényleg tönkremenne (dolgozik a védelem benne).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák