Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
válasz King Unique #34111 üzenetére
Ezek apróságok, így mehetnek a levesbe. Semmi extra nincs nálad.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz King Unique #34113 üzenetére
Kaspersky-vel és ESS8-al is kipróbáltam a rendszervisszaállítást és működött. Rendszerképet is csináltam.
Szerintem nem lesz gondod vele. -
Szellem.
Topikgazda
válasz King Unique #34116 üzenetére
Emiatt nem is nagyon kedvelem az IS-eket. Sokszor nagyon bele tudnak szólni az oprendszer életébe.
-
Szellem.
Topikgazda
Srácok!
A McAfee termékek milyenek mostanában? Lehet tudni róluk?
-
Szellem.
Topikgazda
Én is javaslom az ESET termékeit! Abszolút megbízható termék. Jóval kevesebb buggal rendelkezik és egyenletes védelmet, teljesítményt nyújt! A gépterhelés szempontjából, meg észrevehetetlen!
Abszolút javasolt kategória és természetesen az új 9-es kiadások még jobbak lesznek. -
-
Szellem.
Topikgazda
Emsisoft Antimalware 10-ben van email védelem? Vagy esetleg az IS-ben? Az IS mivel tud többet, mint a sima AM?
-
Szellem.
Topikgazda
válasz csabi10 #36276 üzenetére
Én nem javasolom a KIS 2016-ot. Bugos még mint az állat. Tegnap felraktam szűz rendszerre és egy halom problémát okozott.
ESS8, Emsisoft Antimalware vagy IS, és F-Secure IS 2015. Utóbbit használom és hibátlanul fut amióta használom, plusz nem fogja a gépet sehogyan sem! -
Szellem.
Topikgazda
válasz Mikulásbá #36281 üzenetére
Hát, elég durva amiket tapasztalok. Sajnos. Látod, mindig megpróbálkozom vele, de csak szívok.
Konkrétan összefoglalva:
Nem működik az Outlook 2013-ban az Antispam beépülő modulja
Nem frissít. Tegnap amikor felraktam 3-szor frissített, ma reggel amikor bekapcsoltam a gépem, délután 3-ig semmit sem frissített magától!
Nem működött az érintőpanel. Nem tudtam a Chromeban de majdnem sehol működtetni az érintést.
A Rendszer menüben kiírta a Windows, hogy ez a képernyő nem rendelkezik az érintés lehetőségével, stb.Amikor délután 3-kor leszedtem a programot, csodálatosan működött minden és a Rendszer kiírta, hogy ez a képernyő lehetővé teszi az érintést, stb.
Akármit néztem a KIS-ben, sajnos nem bírtam megszabadulni a fenti problémáktól. Nálam, sajnos nem vált be.
Egyébként szokásos módon bugzik a termék. Most sem sikerült egy normálisan működő terméket kiadniuk.Jelenleg az F-Secure IS 2015 teljesít szolgálatot a gépeimen, 1-en pedig az Eset Nod32 8-as verzója. Ezzel a két termékkel még semmi gondom nem akadt és észre sem lehet venni őket a gépeimen!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Mikulásbá #36285 üzenetére
Konkrétan nem értem, hogy az F-Secure termékeket miért használják kevesen. Nagyon jó program, nem fogja a gépet és nagyon jó a felismerése is. Pont hülyebiztos. Nem lehet szétkonfigolni, de ez pont az előnye.
(#36286) LiLxWaYnEx: Ebben igazad van és tudom is, de a korlátozások miatt nem hinném, hogy a fenti problémákat okozza! Sőt! Az antispam modulja konkrétan kéne, hogy működjön, mert az nincs a korlátozási listában! Ettől független az előző verzió sem volt megbízható! Így sz általános már Kasperskyéknél. Orosz mentalitás. Ez van. Akinek bejön, használja egészséggel és kívánom, hogy működjön neki, a magam részéről nem terhelem vele és a problémáival a gépem. Arra meg nincs időm és sajnálnám is, hogy gépészkedjek vele és hibajelentéseket készítsek.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
válasz t72killer #36341 üzenetére
Ha ez terészetesen igény a számodra akkor valóban nem feltétlen jó neked. Engem ez a teszt sosem érdekelt. Pont amiatt szeretem az F-Securet mert a vírusok ellen nagyon jó védelmet ad és a win tűzfalát használja. Volt már gondom azzal hogy egy termék tűzfala bekavart és akárhogy gépészkedtem nem tudtam működésre bírni a programot. De mások az igények.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Azért ez példaértékű és követendő lenne néhány gyártónál, hogy lehet kérni ingyenes licenc hosszabbítást, ha létező bug vagy nem teljesen kész program van kiadva! Remélem, érted a célzást kire, kikre gondolok.
Az ember megvesz egy terméket és mondjuk egy létező bug miatt nem tudod használni akár heteket vagy hónapokat, mert nincs kijavítva vagy várat magára a javítás. Addig meg ketyeg a licenc keményen! -
Szellem.
Topikgazda
Tényleg kiváló az Emsi supportja. Sokan példát vehetnének róluk! Ez a licenc hosszabbítás meg példátlan.
Máshol is ezt kéne bevezetni, mert egy két antivirusnak nevezett termék időnként tud olyan bugot okozni, ami miatt mellőzni kell vagy butítani a használatát. A licenc meg közben ketyeg amiért fizetett a user!(#36520) eventus: Milyen üzeneteket kapsz és honnan? Tudnál linkelni képet, stb? Abból talán ki lehetne deríteni!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Én úgy gondolom, hogy az első és talán legfontosabb, hogy a program normálisan működjön, ne keserítse meg a user életét, főleg ha fizetett érte és ezzel egy úttal erős védelmet adjon. Ez után jön az, hogy a support szintén erős és jól működő legyen! És ebből fakadóan kellő gyorsasággal és szakértelemmel kezeljék a kialakult hibát.
Nem akarok a Kasperskyre kitérni, de talán ő az egyik cég, akiknek iszonyatosan szar a supportjuk meg a probléma megoldó képességük. Évek óta nem képesek egy bughalmazon kívül mást csinálni. A többi terméket annyira nem ismerem, de akiket próbáltam, ott sokkal hamarabb dolgoztak a javításon vagy a megoldáson!
Az meg ahogy írtam példa értékű, hogy így kezelik az Emsinél a licencelést! Le a kalappal elöttük!Én pont amiatt választottam és tartottam kis az FSIS mellett, mert nagyon jó a termékük. Nem fogja a gépet, nem fogja a netezést és véd kellően! Problémám nincs vele. Ezt bátran javaslom bárkinek! A supportjuk is normális és segítőkész! Persze, nem olyan, mint az Emsié, de hamar dolgoznak, hamar válaszolnak, stb.
-
Szellem.
Topikgazda
Szerintem, nem csak átlagfelhasználónak jó! Nincs összefüggésben a kettő.
Én pont eleget szívtam azzal, hogy agyonkonfigoljak valamit csak azért, hogy a saját szám íze szerint működjön. Erős védelmet ad, amit kell be lehet állítani és csendben teszi a dolgát. Persze, mindenkinek más a felhasználási módja. Nekem meg pont bevált a triprotect. Pont 3 gép van a családban. -
Szellem.
Topikgazda
A TriProtect esetében valóban igaz az, hogy egy időben csak 3 gépen futhat! Azonban ha az egyik gép összeszarja magát és újra kell húzni, ugyan arra a gépre fel lehet rakni! Ha alaplapot cserélsz, akkor kell írni a supportnak!
Voltam már így! De értem mit írsz. Nem lehet minden tökéletes sajnos, de szerintem ez kisebb probléma, mintha bughalmaz lenne. -
Szellem.
Topikgazda
Közben kipróbáltam valamit. Leszedtem az FSIS-t a különálló uninstall tooljával, majd újra feltelepítettem. Kiírta, hogy mind a 3 licenc fel van használva. 3 lehetőséget ajánlott fel a program:
Új kulcs vásárlása
Már meglévő új kulcs beírása
A meglévő licenc újrahasznosítása ezen a gépenAz utolsó lehetőséget választottam és elfogadta a kulcsot és fel is települt! Szóval, már ezt is megoldották, hogy ne kelljen a supportnak emiatt írni!
Tetszik a hozzáállásuk! -
Szellem.
Topikgazda
válasz Drachoo #36560 üzenetére
Próbáld ki a Qihoo360 Total Security Essentialst!
Tegnap raktam fel a húgom gépére, ami már nem egy erőgép és hibátlanul fut rajta! Nem terheli és nem lassítja a gépet, pedig az Avira és Bitdefender motort is bekapcsoltam!Innen tudod letölteni:
[link]Erősen ajánlott kategória nálam. Erős a felismerése és védelme, plusz a viselkedés elemzője példátlanul jó!
Tegyél vele egy próbát. Megéri![ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Nem tud magyarul, de nem olyan bonyolult a használata!
Ha nálunk bevált és nincs honosítva, szerintem nálatok sem lehet nagy gond. Használata egyszerű. Egy-két apróságot kell bekapcsolni, aztán jóformán el lehet felejteni!(#36564) daczkó: A TS-ben van tűzfal! Igaz külön kell telepíteni, de felajánlja! A TSE-ben viszont nincs ez a lehetőség!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz daimonion #36570 üzenetére
Az alap szintű tűzfalak pont így működnek. Vagy kiengedik a programot vagy nem. Nyílván ez nagyon alap színt, mert kéne komoly csomagszűrés, stb bele. Gondolom, elkezdtek fejleszteni a TS-ben és szépen fokozatosan egy komolyabb megoldás s bele fog kerülni idővel. A többi a HIPS, és egyéb plusz fícsörök amiket beletesznek, ma már a komolyan tűzfalak része, de ettől még messze van ez a megoldás valóban.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Dévacsen #36654 üzenetére
Őszintén, ki is nézem belőlük. Abból a hozzáállásból, amit a hivatalos fórumukon képviselnek és ahogy kezelik a problémákat (törlik a felhasználó hsz-ét, ha kritikát vagy problémát fogalmaz meg és pattog).
(#36655) g.gergo: Egyébként igen! Kéne egy normális, jól működő megbízható szoftvert csinálni, és nem kéne csalni! Annak idején ez meg is volt. Nem véletlenül kezdtek el a userek Kaspersky.t használni egyre többen. Aztán most egyre többen pártolnak el, mert problémás a termék. Meg most már az ember is!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Az F-Secure IS és a Safe nem ugyan az a termék! Ha írsz róla, kérlek nézz utána!Félrevezető a téves információ amit leírtál!
A windows update és klite problémát be rakhatnád képben. Kíváncsi lennék rá, mert konkrétan egy modulja nincs ami az update funkcióba belenyúlna! Szerintem ott mással van összeakadva. Az tény, hogy az F-Secure hálózati kártya szinten ellenőrzi a hálózati forgalmat (web, e-mail), de ez nem érinti a windows rendszerszolgáltatásait. Többek között éppen ezért nincs benne saját tűzfal, csak a windwos sajátját használja!
A klite-os lejátszót nézted a Deepguard alatt, hogy be van rakva figyelésbe vagy blokkolásba? Ha igen, ott lehet kezelni és simán megy magától. Ha nincs a listában, nem figyeli, ha igen, van oka rá.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Nem neveztelek hazugnak, de amit leírtál az nem pontos információ.
Ezt írtad:
(mondjuk most már F-secure Safe.. már ezek is kezdik ezt a nortonos majmolást."
Az F-Secure IS nem a Safe. Ezen nincs mit magyarázni. Amit leírtál az valóban félrevezető.Ha felmész a www.fsecure.hu oldalra onnan az IS és az AV webes telepítőkészletét le tudod tölteni és próba változatban fel tudod tenni őket.
De, innen is le tudod tölteni a megfelelő webes telepítőt és most néztem meg valóban az IS települ.
https://www.f-secure.com/en/web/home_global/downloadsStílust meg nem hinném, hogy kikérheted. Tényt írtam le és nem személyeskedtem.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Megnéztem, de nem próbáltam ki azt a metódust, mert fentebb írtam neked a bevált módszerem.
Jelen esetben, nem azon volt a lényeg, hogy amit kipróbáltál az nem volt az amit szerettél volna, hanem a honlapon van egyértelműen leírva, hogy melyik termék micsoda, és mit tartalmaz!A windows frissítési problémád esetén nem derült ki a számomra, hogy pontosan melyik windows esetében nem ment a frissítés. Jelen esetben egy laptopon küzdök mert nem fut le a frissítés, viszont ezen nincs f-Secure. Windows 10 és a beépített Defender fut.
Azt nem állítom, hogy az F-Secure termékei nem hibátlanok. Az viszont biztos, hogy kevesebb a probléma, és közel nem követnek el olyan szarvas hibákat mint pl. a Kaspersky. Jelenleg amióta használom, ez már majdnem fél év, semmi bajom nem volt a termékükkel! Pedig, aki ismer a fórumban azt tudja, hogy nagyon háklis vagyok mindenféle bugra, vagy rendellenes működésre és rendszerterhelésre.
A torkodnak meg nem estem. Az esetleges félreértést pedig keresd magadban. Tényt közöltem, és semmilyen letorkolás és egyéb nem állt szándékomban. Megsérteni, meg pláne nem szerettelek volna. Szerintem nem is volt miért.
Kérlek, próbáld ki azt a megoldást amit írtam neked feljebb, ha érdekel az F-Secure IS. Ha nem akkor nincs miről tovább vitáznunk.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
válasz filipanits #36948 üzenetére
Vagy használhatsz pl. Eset termékeket, esetleg F-Secure-t, bitdefendert, stb. Van pár jó termék a piacon!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest