Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
Felraktam a BD Av-t Windows 8 alá és konkrétan 55 perc alatt nem tölöttte le a frissítéseket! Nem történt semmi manuális update elindítása után sem. A removerje lof@szt sem ér. Nem távolította el a gépről. Repair és a Programfiles menüvől szedtem le.
Pedig írják az oldalukon, hogy windows 8 kompatibilis a programjuk.
Jelen esetben a saját megállapításom, hogy eddig amit és amiket kipróbáltam windows 8 alá fejlesztett AV-k többsége kaki. Nem működik normálisan.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz blattida #13366 üzenetére
Egyébiránt, egy érdekességre lettem figyelmes:
Valamiért az alkalmazások elég instabilan működnek windows 8 alatt!
A BD esetet már leírtam. Na, most jön a feketeleves. Érdkességképpen felraktam a KAV 2013-at a 4190-es buildet megint és most normálisabban megy, de ha IE10 alatt új lapot nyitok, akkor arra bizony várni kell! Ez nem múlt el. Na, ez az igazán érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz blattida #13370 üzenetére
Ebben egyetértünk. Sajnálom, hogy a Kaspersky-ék önteltsége nem változott semmit. Pedig szép lenne végre, ha egy normális szoftvert kiadnának végre.
Egyébiránt, azt hiszem, megvárom az októberi windows 8 megjelenést a víruskereső váltással. Addig marad a Defender. Jelen esetben amit eddig kipróbáltam az nem volt éppen fényes.
Mellesleg igen, a Németek ilyen szempontból nagyon precizek.[ Szerkesztve ]
-
-
Szellem.
Topikgazda
válasz t72killer #13387 üzenetére
Kapcsold ki a Rendszervédelmet(rendszervisszaállítás) mind a két két partición. Utána futtasd le a Kaspersky Rescue CD-t, MABM-ot és Emsisoftot-ot. Utána jónak kell lennie a gépnek!
(#13385) ko9: Nem próbáltam. Béta szoftverekkel amúgy is hadilábon állok. Azért bedobhatnád az újdonságait meg egy-két képet ról a gépedről. Szerintem mást is érdekelne a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Mosanke #13389 üzenetére
Igen, igazad van. Félrement!
A Rendzservisszaállítás kikapcsolása nem igényli az operációs rendszer újraindítását. Ez az egy komponens független tőle. Ha Win7 és Win8 de még Vista alatt is törlöd a rendszervisszaállítást mind a két lemezről, azonnal életbe lép és ha megnézed a merevlemez méretét látszik is rajta, hogy nőtt a szabad hely.
(#13387) t72killer: Bocs félrement. A figurátok megtévesztett!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz szaki26a #13399 üzenetére
Köszi, hogy ezt megosztottad.
A magam részéről annyit tennék hozzá, hogy az agyonsztárolt és marketingelt AV cégek nem sokat érnek az olyan fertőzések esetén, sőt, valós új fertőzések esetén, mint amiről írtál. Ennek oka, hogy nincs jelen pillanatban 100%-os védelem. Ami problémás, hogy tesztekre és egyéb marketing eredményekre hivatkozva hamis biztonságérzetet keltenek a userben. Való igaz, hogy különbséget lehet tenni a programok védelmi képessége között, azonban ahogy már egyszer írtam, közel sem olyan szar a helyzet, mint ahogy írják. Közel sem igaz, hogy x,y gyártó veszettül bonyolult és nehéz termékével lehet csak biztonságban az ember.
Annyit még hozzátennék, hogy a modulok fejlesztését is össze lehet hangolni úgy, hogy minél bugmenetesebbre lehessen készíteni. Számtalan cég ezt bebizonyatotta. Sok olyan cég van, akinek a termke nem lassítja szét a gépet, nem idegesítően bugos, stb. Lehet a gyártók részéről a piaci trendek változásaival magyarázni az egészet, de igazából ez lustaság és kényelem. No, meg profit kiesés addig is, amig megirnak egy normális szoftvert. Szánalmasnak gondolom.
Részemről ennyi egyenlőre amit hozzáfűznék.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #13411 üzenetére
Sajnos, való igaz, hogy még mindíg az XP van többségében. Nagyon sok helyen járok, ahol csodálkozom, hogy multi cég esetében viszonylag jó gépeken még mindig XP fut.
A warezolt szétbarmolt operációs rendszerek is aggasztanak, mert nagyon sokan használnak ilyeneket és meg tudom személyesn is erősíteni, hogy amikor x,y ismerősöm segítséget kér, kiderült, hogy letorrentezett vacak van a gépén. Kigyilkolva, leamortizálva, szétfertőzve, széttunningolva.
Addig amig ez a helyzet nem áltozik, teljesen mindegy védelmi szempontból, hogy ezek az illetők mit használnak.
Itt jön a már elcsépelt mondat: Mindig a user lesz a gyenge láncszem. Addig amig ez nem változik, biztos.Amin még mosolygok és talán a témához tartozik, hogy azon szoktam mosolyogni, amikor warezbubus kis vérpisták osszák a torrent hsz.-ekben a tuti frankót.
A laptopos történethez annyit, hogy többek között ezért nem veszek laptopot, mert ha előtelepítve van rá az oprendszer és tele van pakolva a gyártó saját fosh programjaival, akkor az a gép a legtöbb esetben lassú és nem hozza azt a teljesítményt amit a hardverből alap esetben ki lehetne hozni. Egyébiránt, pedig saját észrevétel, hogy nálunk a cégnél vettünk egy pár frankó kis laptopot. Persze OS nélkül, mert van MAPS-unk. Alap esetben felrakod az OS-t utána kénytelen vagy feldobni a gyártós fosh cuccait, mert bizonyos funkciók nem működnek, vagy nem úgy működnek, ahogy nnak működnie kéne. Persze, ezek a szarok betöltődnek, foglalják a helyet és lassítanak.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz blattida #13462 üzenetére
Kaspersky-vel búcsút vettünk egymástól.
Nem, nem tesztelem. Megtetszett. De nagyon is. Lájtos program és nagyon bejön.
Rendszerterhelése nulla. A technológiája jó és így tetszik. Nyílván nem 100%-os mint ahogy egyik védelem sem, de szuper. Egyre jobb lesz.Kicsit váltottam már, mert megunta a Kaspersky marhaságait és jól esik végre egy kis váltás.
Nem akarok elfogult lenni, de nekem nagyon bejön a program.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz blattida #13465 üzenetére
Mi az a mosoly Bandikám?
(#13464) ko9: Nézd, blattida írta, hogy rossz tapasztalatai voltak vele.
Akkor engem is izgatott a dolog, viszont már régóta szemezek a programmal. Valamiért megkívántam. Jelen esetben tetszik. Sőt! Mivel nincs 100%-os védelem így elfogaom a hibáit, mint ahogy másnak is van. Szerintem totál nem rossz a program. Egy új technika a piacon. Majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Abban biztos lehettek, hogy ha gáz van, nem fogom elsunnyogni! Sajnos az elmúlt években sok dolgot megtanultam. Köszönhető ez a saját tapasztalataimnak, meg ennek a fórumnak és lakóinak!
Elfogult voltam és ragaszkodó a hőn szeretett márkám és programom felé: Kaspersky. Azóta rájöttem és megértettem egy csomó dolgot. Kár ragaszkodni olyas valamiért amivel szemben ellenérzése vagy negatív tapasztalatai vannak az embernek. Szuper védelem a Kaspersky, de....de nem mentésg a sok bug és egyéb dolgok arra, hogy összetett program. Való igaz, hogy összetett és az egyik legátfogóbb védelmet ardja de van ellenpélda arra is, hogy más összetett programok, sokkal könnyebben viselkednek a gépen.Nem akarom lehúzni a KIS-t, de be kell látni a számomra jelen formájában nem megfelelő. Másnak igen, ami jó dolog. Az biztos, mindenkinek azt kell használni ami neki jó, és neki pont az a legjobb és tökéletes. És még egy dolog: Nincs tökéletes védelem és egyenlőre nem is lesz. A WSA is egy program a sok közül. Se több, se kevesebb. Nekem most jó.(#13468) blattida : Bandi bácsi! Várjál. Ahogy feljebb írtam, ha probléma van, keményen leírom. Viccet félretéve, egyenlőre tényleg jó. Nézegettem videoteszteket róla és azért szépen fejlődik. Ráadásul ha jól hallom szeptemberben átalakul. Kiváncsian várom.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #13471 üzenetére
Csak nem Te is ilyen rossz véleménnyel vagy róla? Vagy csak inkább cinikus akartál lenni mert váltottam?
De, miért lennél meglepődve?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #13473 üzenetére
Örülök neki, hogy nem cinizáltál. Szép magyar szó.
Szóval, örömmel veszem a véleményed. Mire alapozod amit írsz? Pusztán kiváncsi vagyok.
-
Szellem.
Topikgazda
Igértem, hogy írok, ha valami változás van Webroot ügyben.
Hát, eddig tartott a románcunk.
Windows 8 Prof. alatt használtam. Volt pár dolog ami nem tetszett. Többek között a Toolbarja. A biztonságérzetem nem volt igazán jó. Nem rossz program, de van még mit fejlődnie. A megoldás nem rossz, sőt!Így megkövetem kollégáimat: Fire-t, és blattida-t.
Kössz, hogy felhívtátok a "csajra" a figyelmem.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz BigManus #13641 üzenetére
Hát, érdekes lett a dolog. Megkedveltem a Windows 8-at, de ment vissza a Win7. Az oka, hogy sajnos egy pár hardver nem ment normálisan, pontosabban nem volt hozzá megflelelő driver. Főleg a videokarihoz, mert az ATI már nem támogatja. Így, megvárom az októbert és veszek egy erőgépet, aztán mehet vissza a Win8. A biztonságával meg voltam elégedve.
Ment vissza a Win7 X64 és rá a KIS, ugyanis tegnap csináltam egy próbát, és bármilyen fura, normálisan fut a Win7 alatt a KIS 2013 4190-es build. Win8 alatt ez nem mondható el, de valószínűleg a driver hiányoknak köszönhetően.
Ráadásul, ami Win7 mellett szólt még, hogy sajnos a programellátottsága még kevés a Win8-nak. A gyártók nem eröltetik meg magukat.(#13643) laca026: Kössz Fater. Már módosítottam.
És nálad mi a helyzet oprendszer fronton?[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Narxis #13646 üzenetére
Igen, biztos, hogy Windows 8 alatt szórakozott, mert Windows 7 alatt szuperül megy.
A log probléma meg előjött. Tegnap este óta 500 mega eltünt. Hát, KIS csinált egy pár logfájlt. Töröltem őket és levettem az értékeket 50 megára. Kiváncsi leszek így mit reagál.
Telepítés elött én is csinálok mindig backupot. -
Szellem.
Topikgazda
Az írtás elött kapcsold ki a rendszervisszaállítást, de minden partíción ha több van!
Az oka, hogy a rendszervisszaállításból visszajön.
Ha ez sem segít, csinálj egy Kaspersky Rescue cd-t és azzal bootolj be. Az leszedi tutira.
Meg próbáld meg még a Malwarebytes Antimalware-ét. -
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Én aki piszok módon háklis vagyok mindenféle lassulásra, az tudom ehhez hozzáfűzni, hogy van olyan védelem, aminél nem veszem észre a lassulásokat. Nod32, ESS, Bitdefender, Windows Defender, Avira (ProActive-ot sosem telepítem, x64 alatt nem is megy). Szóval, én ezeknél sosm vettem észre, hogy programot lassítanak. Még a NAv 2012-t is ide írhatom. Lehet, mert SSD-m van, de SSD mellett a TrusPort, például észrevehető nálam.
-
Szellem.
Topikgazda
Nem, pont, hogy nem a bootidő megnövekedésére gondoltam, hanem a programindításokra, amikor manuálisan kattintasz/indítasz el egy programot.
SSD esetében is észre lehet venni egy-két programot a gépen. Többek között a TrustPortot, mert sasjnos lassít SSD-n is.(#13745) odrif: Kaspersky SSD-n nem lassítja a bootidőt. Észrevehetetlen. A kézi programindításoknál lehet észrevenni dolgokat, de nem véses. Sőt! Van ami pöccre indul.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Megjelentek a Kaspersky 2013-as termékek magyar nyelven:
[link] -
Szellem.
Topikgazda
Az a helyzet, hogy amióta hivatalosan kint vannak az F-Secure 2013-as szoftverek az IS-t használom nagy megelégedésemre. Kaspersky termékektől elbúcsúztam és kerestem egy olyan alternatívát, ami a számomra megfelelő.
Az új 2013-as termékeket bátran javasolnám mindenkinek. Abszolút nem fogja a gépet. Sem a webezést, semmi egyebet. Tetszik, hogy nincsenek már beépülő modulok, viszont pl. ettől függetlenül a google keresésekben jelzi a biztonságos és nem biztonságos weboldalakat.
Az pedig, hogy nem saját tűzfalat használni, hanem a windows sajátját az külön tetszik.
A keresések gyorsak.
Szándékosan nem írtam eddig erről, mert le akartam tesztelni, hogy nálam hogy viselkedik a program. Jelen esetben kijelenthetem, hogy a program nálam bevált és maradunk együtt. -
-
Szellem.
Topikgazda
A Total Defense nevű program micsoda?
Valaki hallott róla vagy tud róla valamit? -
Szellem.
Topikgazda
Mi újság van mostanában a Roboscan termékkel? Valaki használja még? Ha igen, tapasztalatai?
Az még mindig érdekelne, hogy a Total Defense nevű program milyen és használja e valaki?
-
Szellem.
Topikgazda
Köszönöm. Kb. ennyi volt a megérzésem nekem is. Ez a Total Defense nem a CA terméke vagy nem az volt? Lehet én olvastam félre, de mintha azt véltem volna felfedezni, hogy a Computer Associate terméke lenne?
Webroot terméket is ellenőrizhetnél a csomagodon.
(#14680) zolee0307: Köszi. Szerintem fog még meglepetést hozni ez a program!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest