Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Butcher-HUN #6051 üzenetére
Egyszerűbb, ha amikor felrakod a tiszta Win7-et, akkor a saját beépített backup programjával csinálsz egy rendszerképet. Én mindíg felrakok minden programot, feltelepítek mindent, megteszem a megfelelő beállításokat és mielött felraknám az antivirus védelmet, elötte csinálok egy rendszerképet. Majd ha lecseréled egy másikra, akkor visszaállatasz és esetleg ha vannak program ill. oprendszer frissítések, akkor frissíted a rendszerképet, majd mehet fel az új kregető. Egyszerűbb, és biztonságosabb, mint mindenféle registrytakarítóval mókolni a rendszeren. Egyik sem 100%-os és maradhat nemkivánatos bejegyzés.
-
-
Szellem.
Topikgazda
Furcsállom ezt a megoldást! Nem szoktam összeesküvés elméleteket gyártani, de nagy a gyanúm, hogy az a Cryptogame-es történet egy nyílvános teszt akar lenni. Elég sok kulcsot kiadtak és elképzelhető, hohy motort cserélnének. Ez egy jó tesztlehetőség, hogy a Vipre motor hogyan is muzsikál.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #6070 üzenetére
Kiderült a pontos igazság a TP ügyében. A játékban kapott kód alapján nem BD motor van licencelve, hanem Vipre. Ami rosszabb, mint a BD. Így, közel nem lesz akkora felismerése a programnak, mint a BD motorral. Szóval, a játékos kulcs nem jogosít a BD motor használatára.
Hát nálam (KIS alapbeállításon, nincs manuális turka) nyitva vannak azok a portok, a Kaspersky szerint is, meg az OS szerint is. (Figyel/Listen státuszú portok a nyitottak)
Igen, ezek a portok nyitottak, mer kommunikáció folyik rajtuk, viszont a külvilág felől zártak, azaz closed a státuszuk.Az, hogy a külső progik (tűzfal tesztek) mit írnak ki, azzal tessék vigyázni, mert a tesztelő oldal, meg a géped között kiépült kapcsolat során számos olyan hálózati eszköz lehet, ami miatt születik az az eredmény, hogy az említett portok zárva vannak.
Igen, ez igaz addig, amíg valaki nem közvetlen csatlakozik a netre. Nekem nincs rooterem az egyik gépemen és közvetlen csatlakozom a hálóra. Így a grc.com all services tesztje megbízható eredményt ad. Akárcsak a pcflank.com. A rooteres gépem esetében igaz, amit írtál.
Így ebben a formában igaz, hogy ha szoftveres falat nézel közvetlen kapcsolattal akkor valós eredményt kapsz vissza. Közvetlen kapcsolat esetén a szoftveres tűzfalban (pl. ESS, TP IS2012, stb.) kinyitok egy portot és nem felügyeli a fal, akkor ez pontosan meglátszik a két fent említett teszten. Persze, ha olyan portot választasz ki ami az adott portlistában benne van.Stealthed port meg nincs már a Kaspersky-ben, azt nem tudom pontosan, hogy melyik verziótól, de már nincs ilyen. A Kaspersky volt az egyik első, aki a "stealthed státuszt" alkalmazta és amikor "megszabadult tőle", más kergetők akkor kezdték alkalmazni. (Ha valamelyik tesz azt írja ki egy port-ról, hogy stealthed és Kaspersky 2010/2011/2012-t használsz, akkor az sem a Te hálózati eszközöd/tűzfalad miatt stealthed)
A 8-as kiadás óta nincs alap esetben beállítva a stealthed mode. Vannak portok amik amik closed és vannak portok amik stealthed eredményt kapnak közvetlen kapcsolat esetén a grc.com és pcflank.com teszt esetén. Valóban igaz, hogy ha stealthed eredményt kapok a KIS esetében az 2 okból lehet.
1.: A hálózati eszköz (pl. rooter) miatt..
2.: Én állítottam be a KIS-ben. Ugyanis alap esetben nincs belőve a stealthed mode, de be lehet kapcsolni a tűzfalban. Az All Service TCP és All Service UDP portnál block-ra kell átállítani és azonnal stealthed lesz a portscanner eredménye. Azonban ezt én nem javaslom, mert pl. nem fog működni az FTP kapcsolat, stb. rendesen.Igazi port tesztet úgy lehetne végrehajtani, ha nem egy netes oldalon keresztül végeznéd,
Ahogy fentebb írtam, ez nem állja meg pontosan a helyét.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Butcher-HUN #6102 üzenetére
Itt szemezgessél:
[link] -
Szellem.
Topikgazda
válasz HZoli87 #6127 üzenetére
Ez az E-Set Av mega LOL.
ESET-re hasonlít a neve és AVG az ikonja.(#6128) Fire/SOUL/CD: Te is szerencsé vagy akkor. Nekem a DHL hozza a megnemrendelt csomagjaimat és már iszonyat sok Rolex tulajdonosa vagyok.
És ezen kívül sámtalan IPad és IPod tulajdonosa vagyok.
Azt az MS levelet már én is kaptam.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Kaspersky is hasonlóan működik ezen a téren. Sok esetben tapasztaltam azt, hogy x,y kergető mindenféle ártalmatlan krekkfájt, stb. vírusnak vagy károsnak nevezett, de amikor elküldtem a Kaspersky laborjának és többször alkalommal visszaküldték, hogy ártalmatlan a fájl.
MSE szerintem elég korrekt program lett. -
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #6213 üzenetére
Ráadásul az adott mintacsomagról nem tudjuk pontosan, hogy mennyi az adott valós kártevő és mennyi a false azaz ártalmatlan kód.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz szaki26a #6419 üzenetére
Mellesleg laca026-ot támogatva, valami förtelmes ahogyan írsz.
Mindent megcáfolsz és természetesen negatív kritikával. Ennek értelmét nem látom, főleg minek után nem csak dedós hülye gyerekek ülnek itt.
Összefüggéstelenül, terjengősen írsz. Minek? Esetleg kiollózod valahonnan, mert nekem nagyon olybá tűnik, ráadásul nem feltétlen az előző hsz-hez szorosan vagy egyáltalán nem kötődve.Időnként magadnak írsz, vagy esetleg tetszelegni szeretnél önnön személyiséged előtt? Ha igen, javaslom egy egyéni blog létrehozását. Ott kiélheted a szellemi magömléseidet.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz #41133696 #6676 üzenetére
1.: Kaspersky Internet Security
2.: Norton Internet Security
3.: Comodo Internet Security
4.: F-Secure Internet Security
5.: Bitdefender Internet Security (csak azért a negyedik, mert terheli a gépet és vannak csúnya bugjai)
6.: TrustPort Intrenet Security
7.: Avast Internet Security
8.: Avira Internet Security
9.: ESET Smart Security
10.: Panda Internet Security
11.: VIPRE Internet SecuritySzerény véleményem tapasztalatok alapján, és itt nem csak a felismerést vettem alapul.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz motacilo #6800 üzenetére
Az én sorrendemben az eslő helyen a Furkó Antivirus van.
1.: TrustPort AV
2.: Norton AV
3.: Kaspersky AV
4.: MSE
5.: VIPRE AVA sorrenden nem kiakadni. Ami legfőképpen adta az aradményt az a nálam jelentkező rendszerlassítás. Ezek így ebben a sorrendben nem voltak észrevehetőek nálam. Nyílván egyes keresőkben nincs megminden védelmi kiegészítő (pl. webvédelem), de ez nekem nem releváns.
-
Szellem.
Topikgazda
A PC Tools új cuccai az IS és az AV milyenek? Mennyire lettek jók vagy rossza programok? Felismerésben, gépterhelésben milyenek?
-
Szellem.
Topikgazda
Boldog karàcsonyt mindenkinek!
-
Szellem.
Topikgazda
válasz HarryPotter #7728 üzenetére
Minél magasabb a mintaszám, annál érdekesebb az eredmény.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #7735 üzenetére
Van egy pár termék MSE-n kívül, ami szintén nem lassítja a gépet és nagyobb adatbázissal rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy esetleg több védelmi modullal is rendelkezik.
Ilyen lehet az AVIRA, Avast, AVG. Ezek free-k.
Fizetősek közül a Nod32 5-ös, AVG AV, NAV 2012, stb. Van egy pár jó és gépet nem fogó termék a piacon, mind az ingyenes, mind a fizetősök közül.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Neil Watts #7746 üzenetére
Még ajánlható a TrustPort termékek is. Van belőle sima AV, IS és Total Protection. Nézd meg őket. Dupla motoros kergető. Nekem az av nem fogta a gépet. Elég erős védelme van.
A Nod32 elment egy irányba, de vegyesek az érzéseim vele.
Szerintem maradhat a Win7 tűzfala. -
Szellem.
Topikgazda
válasz Szellem. #7786 üzenetére
Meg is jött a válaszuk:
Hello,
This message is generated by automatic letter reception system. The report contains information on what the verdicts on the files (if any in the letter) makes antivirus with latest updates. Letter will be passed to the virus analyst.
the_recapture_suite.exe
No malicious code was found in this file.
Best Regards, Kaspersky Lab
"10/1, 1st Volokolamsky Proezd, Moscow, 123060, RussiaTel./Fax: + 7 (495) 797 8700 http://www.kaspersky.com http://www.viruslist.com"
Én hiszek nekik, így nem feltétlen megbízható a VT-n az eredmények.
Egyébként ha jól látom, az eredmények sok esetben generikusak.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Csak egy kis érdekesség:
Pár mintán eléggé megfordultak az eredmények: CRDF eredmények
Persze ebből nem érdemes hosszútávú következtetéseket levonni. -
Szellem.
Topikgazda
válasz HarryPotter #7806 üzenetére
Szia Álmos!
Igen, nem veszélyes. Ha nem zavar a jelenléte akkor hagyd bekapcsolva. Én KIS mellett kikapcsolom.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz HarryPotter #7808 üzenetére
Szívesen és Neked is!
-
Szellem.
Topikgazda
válasz @matthew@ #7847 üzenetére
Nyugodtan regisztráld be a Kaspersky fiókba azt az e-mail címet amelyiket akarod! De, csak egyhez rendeld hozzá, és ha belépsz az accountba vagy regisztrálod a programot, mindig ugyan azokat az adatokat add meg!
3 éve a haverommal fizettük ki az 5 gépes licencünket és másik mélcímre regisztráltam be. Nem volt gond belőle. -
-
Szellem.
Topikgazda
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Szellem.
Topikgazda
válasz GEPESZ66 #7877 üzenetére
Azt hiszem a VIPRE-ben van egy opció, amiben be kell pipálni, hogy indításkor frissítsen. Erről beszélsz? Elvileg ahogy feláll a kapcsolat kéne frissíteni független attól, hogy a VIPRE hamarabb elindult, mint az internet kapcsolat felállt.
Melyik VIPRE van fent? Az új? Ha nem próbáld meg azzal, hátha ott más a metódus. Bár, az még egyelőre angol még.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest