Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Xelo #67711 üzenetére

    Nézd, örülök, hogy Te is megtapasztalod amiről már korábban írtam, miszerint, teljesen felesleges ez a sok szar Internet, meg Total meg tököm tudja milyen security csomag. Egyik sem ad a plusz szolgáltatásaival erősebb védelmet a vírusok ellen. Ergo, ha egy termék sem adatbázisból, sem felhőből nem ismeri a kártevőt és lefuttatod, akkor mint ahogy a hivatalos és youtube tesztek is mutatják meg fog borulni a rendszered. Ergo cumi van!
    Viszont, minél több a cucc egy AV tewrmékben, annál több a bug és a probléma.

    Anno amikor előfizettem az F-Secure IS-re meg voltam rökönyödve, hogy miért van ennyire lebutítva a termék.És szépen elmagyarázta a barátom a hazai supportnál:
    1.: Nincs parancsfájl alapú és titkosított kapcsolat szűrés, mert biztonsági szempontból problémás és nem ad nagyobb védelmet.
    2.: Miért nincs e-mail védelem. Ott is titkosított kapcsolaton keresztül megy a szűrés és felesleges munka, főleg az Outlook esetében, mert mindig változtat az MS és így nem éri meg fejleszteni, plusz ha ismeri a termék a mellékletben lévő kártevőt, azt a megnyitás pillanatában azonnal elkapja. Ha meg nem, akkor meg marha mindegy, hogy volt e email védelmed vagy sem.
    3.: Miért nincs benne tűzfal? Mert költséges a fejlesztése és problémás, plusz az MS Windows tűzfala tökéletesen ellátja a feladatát.

    És akkor rájöttem, hogy igazuk van. Mindez felesleges. Nincs is probléma akkor, ha nem IS van fent!

Új hozzászólás Aktív témák