Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Kékes525 #59593 üzenetére

    Kaspersky sírásáról mindig az jut eszembe a Microsoft nélkül piacuk, üzletük se lett volna. Elolvastam a teljes blogbejegyzését a honlapjukon, álságos dolognak tartom hős lovagként előáll userek érdekében az ellenséges Microsofttal szemben, miközben arról megy a kussolás az AV iparág milyen gerilla marketing bullshittel húzza le évek óta az usereket. Szentbeszéd előtt először a saját házuk táján kellene söprögetni kicsit.

    A Winzip, Winrar fejlesztőket nem hallom sírni mennyire csúnyán versenyellenes a File Explorer natívan támogatja a ZIP kezelést. A Firefox és a Chrome sem bíróságon nyomták le a szerencsétlen IE6-ot, hanem egyszerűen jobb terméket csináltak. Elfogadom Kaspersky azt gondolja az ő terméke fejlettebb, jobb, az sem érdekel ha valaha a KGB-nek dolgozott mert ugye szerinte az oroszsága miatt is hátrányban van. Viszont átlag user tényszerűen észreveszi a Windows-ba ezer méter mélyre beépülő Kaspersky nélkül gyorsabb a böngészés és nem 30-40 ms a ping.

    Szeretnék egyszer röhögni a Lastpass, Dashlane, 1Password, Bitwarden és a NordVPN, ExpressVPN pedig a Kaspersky ellen adna be keresetet, ugyanolyan elven a Kaspersky azzal hogy integrálja a védelmi csomagjukba ezeket a jelszókezelő és VPN szolgáltatásokat, azzal hátrányba hozzák a független fejlesztőket akik csak ezeket a céleszközöket csinálják. Ugyanazzal a dumával amit a Kaspersky előad más ellen. ;]

Új hozzászólás Aktív témák