Új hozzászólás Aktív témák

  • Kam1kaze

    tag

    2 hét után megint elindítottuk a PayDay 2, nálam ismét blokkolta az Emsi. Páromnál Eset-tel nem volt gond. Ugyan az történt, mint múltkor, nála elindult a játék, nálam meg semmi, úgy, hogy figyelmeztetést se kaptam, pedig most nem mentem el a géptől. Másodjára rányomtam a játék indítójára, akkor kiírta megint, hogy hiányzik a fájl. Emsi-re ránéztem, persze, hogy blokkolta és karanténba rakta, szó nélkül! 2 hete így beállítottam, de a valós idejű észlelés figyelmeztetésének az idejét magától visszaállította 10000 másodpercről 10 másodpercre. Ami mindegy is volt most, mert 1 másodpercre se szólt a blokkolásról.

    Jeleztem az Emsi-nek, hogy téves riasztás, 1 órán belül vissza is írtak:
    "Hello,
    Thank you for reporting this issue. I have whitelisted the file, an
    update to reflect this will be available within the next few minutes. To
    avoid this from happening in the future with updated versions of the
    file you can also create an exclusion for it under Settings > Exclusions.

    Best regards,

    Elise van Dorp
    Malware Analyst"

    Most próbáltam, kiszedtem a karanténból, el is indult a játék, de most minden frissítés után ezt fogja eljátszani?! Még 4 nap van a próbaidőből, gondoltam, utána lehet kipróbálom a mostanában ajánlott F-Secure Safe védelmet, de lehet már nem tesztelek tovább és visszarakom a nálam bevált Eset-et.

    Amikor eldöntöttem, hogy kipróbálok egy újat Eset helyett, Kaspersky-t néztem ki, jöttek a bugok benne, utána akkor kipróbáltam a Bitdefendert, az is rosszabb lett, 2019-es túl automatizált stb., majd jött az Emsi próba, azon is pont akkor sikerült rontani, amikor elkezdtem használni. F-Secure Safe védelmet el se kéne kezdenem kipróbálni, mert a végén azt is elcseszik. :D Mindig, ami dicsérve volt, azt próbáltam ki az utóbbi hónapokban és pont akkor romlott a minőségük.

    (#55195) lck

    Én is az uTorrent 2.2.1-et használom, meg a Winamp-ot. Nem éreztem eddig szükségét, hogy leváltsam őket, főleg a Winamp-ot nem, arra, hogy lejátsszak mp3-at, és néha ID3 tagot szerkesszek (ha nem csoportosan, mert akkor az Mp3tag programot használom), tökéletesen megfelel. Alternatívát már kinéztem 1 éve, lejátszóra az AIMP jött be a legjobban, de eddig 1x használtam, annyira megszoktam a Winamp-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák