Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    Üdv mindenkinek!

    Tanácsra lenne szükségem. (Az összefoglalót végigrágtam.) Eddig MS Security Essentials-t használtam Win7 alatt évekig. Teljesen meg voltam vele elégedve. Nem warezolok, nem járok olyan oldalakon, így nem csúszott be semmi. De az utóbbi időben szükségem volt egy kiegészítőre valamelyik programhoz, és elkezdtem rákeresni a neten, és beleszaladtam fake linkekbe, aminek az lett a vége, becsúszott valami, ami lényegében OFF-ra vágta a böngészőmet, telecseszte előugró ablakokkal, minden sz@rrral.

    Most Win10-ről vagyok, gondoltam felteszem a MS SE-t, és még valamit, ami segít ennek megfékezésében, de most láttam, hogy ez Win Vista/Win7, tehát ez kilőve.

    Megfordult a fejembe, hogy beruháznék egy fizetős komplett védelemre. Olyanra, ami megfog "mindent", tehát nem kell mellé még 3 külön programot felpakolnom. Az ismeretségem ezen a téren elég hiányos, de amiről hallottam, és az összefoglalóba is benne van, a Norton Internet Security. A kérdésem az lenne, hogy amit itt hirdetnek 1 évre 30€-ért, az az, amit én keresek? Tehát a komplett csomag, avagy ez csak az antivírus?

    Másik kérdésem: van havernak elfekvőben tavalyról egy dobozos Norton Internet Security. Nem volt felhasználva, semmi, meg lett véve, végül úgy maradt. Ezt én felhasználhatom? Tehát ha én most feltelepítem (legjobb tudomásom szerint idéntől már nem forgalmaznak dobozos verziót), akkor ugyan azt kapom, mint ha az oldalról venném, vagy mivel tavaly vettük, ez valami régebbi verzió lesz? (Vagy a dobozos mindig az aktuális frissítést adja aktiválástól számított 1 évig?)

    Végezetül pediglen a záró kérdés: amire nekem kell, arra megfelelő lenne a Norton? Tehát egy ilyen komplett AllinOne csomagnak? Minél kevesebb szir-szart szeretnék a gépemre. Erőforrás van elvileg, i7 + 8 Gb ram szerintem megbirkózik a legtöbb hasonló szoftverrel.

    Köszönöm előre is.

    Szerk.: közben visszaolvastam fél oldalt, és látom, hogy a Norton sem Win10 kompatibilis. Tehát akkor kezdjük onnan, hogy a fenti felvetésre Ti mit ajánlanátok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák