Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    hi! következő a helyzet: napok óta szenvedek valami trójaival-vírussal win10 gépen. hétfő óta minden nap az történik, hogy a Chromeban új féle, idegesítő popupok jönnek fel -APB ellenére-, valamint a program files mappába valami egyszerre 4 mappát hoz létre hülye nevekkel (savenewapps, savenewappz, stb), benne ddl fileok (1-1 db). Van, hogy látom a program eltávolításánál a vez. pultban is, hogy ott egy fura program, "" nevű gyártótól, de simán le lehet szedni. a win10 védelme persze azóta se talál semmit... a Malwarebytes pedig minden nap több tucatot, amiket le is szedek, de visszajönnek. Néha a böngészőből is kidob. Miután letakarítom, köv restartig jól megy ismét minden.

    Találkozott ezzel valaki? Melyik programmal lehetne kigyomlálni? Barátnőmé a gép, alig van használva, szemeteket nem szokott megnyitni, spames oldalakat se látogat, látom, tudom, nem tudom hogy mászott fel.

    ja és blokkolja az Adblock Plust is, alul azt írja, "várakozás a következőre". FlashControlt se tudtam tegnap leszedni, csak miután aznap takarítottam, és a köv restartig nem volt semmi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák