Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxbury

    őstag

    válasz TFSi #2752 üzenetére

    Sajnos egyszerre nem. Az lenne a legjobb, hogy a revo tudná futtatni a toolt, mint uninstaller alkalmazást, mert akkor pontosan tudna nyomok után keresgélni rögtön utána.

    Volt már olyan, hogy csak a REVO-val uninstalláltam, és még újraindítás előtt rákerestem speckó kereséssel a nyomaira, mert akkor még van fogalma a Revonak, hogy melyik program nyomait keresse és így több bejegyzést is szokott találni jóval. Újraindítás után, már csak az erőszakos eltávolítással tudok keresni, beírva a program nevét, de ez ugyebár már korántsem pontos, bár az előző hozzászólásomban lévőket így találta meg.

    Olyan még nem volt mondjuk, hogy akármelyik eltávolítása után, akármilyen módon, ne találtam volna nyomokat.

    Nem tudom mennyire fontos ez amúgy, hogy tiszta rendszerre legyen telepítve csak egy, de például, most fent van az ESS 4.2. Ha megjelenik az 5, akkor nekem például semmi kedvem újrahúzni a rendszert egy ilyen miatt, mert ugye tök sok nyomot hagy maga után a 4.2 is, még ha a gyári eltávolítóval is szeded le.

    Volt olyan rendszerem 1 évig (W7 64 bit), hogy nem is tudtam akkor még erről a gyári eltávolítós dologról, sem a REVO-ról, és nem akarok hülyeséget írni, de a teljesség igénye nélkül ezek voltak ugyanazon a rendszeren, utána meg csak simán uninstallálva:

    Panda cloud, Avira free, Avast 6 free, NOD 32 4.2-4.0 újság, ESS 4.2-4.0 újság, GDATA antivir 2011-12 trial, KIS trial, Bitdefender antivir 64 bit, BDIS 2011.

    És SOHA nem ütköztem semmiféle problémába.

    Mostmár azért ésszel csinálom a dolgokat, de meg kell, hogy mondjam, hogy mióta ezt a fórumot látogatom betegebb vagyok. :D Például egy Avast uninstall után újra tettem a rendszert, mert fel akartam tenni az ESS-t és hát azt hallottam itt, hogy tiszta rendszerre kell rakni. Hát az mi? :D :D

    Egy ide illő szólás: "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." ;)

    [ Szerkesztve ]

    | Galaxy S23 256 GB | Watch5 Pro LTE |

Új hozzászólás Aktív témák