Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz micafighter #20611 üzenetére

    Igen a Bitdefender free, na akkor mondom mik a tapasztalataim ilyen téren.
    1 ahogy látod LiLxWaYnEx képén, egyáltalán nincsenek beállításai, virus shield és auto scan on vagy off ez a két gomb van. Az 1022-es build óta az ikonjára jobb klikkes menüjéhez hozzáadtak még egy full system scan lehetőséget. Illetve azt mondják hogy automatikus game mode van benne. Ha talál valamit az az első kiírás hogy már karanténba van, de magától nem töröl semmit. A logs feliratra kattintva van a képen látható threat control fül amiben mutatja a karanténozott találatokat és jobb gombbal kivételekhez lehet adni.
    2 miután feltettem az első találata a feedreader.exe volt amit karanténozott de mégsem jelent meg a threat control fülön ezért nem is tudtam a kivételekhez adni. Újratelepítettem a programot utána már nem látta fertőzöttnek.
    3 azóta 2 másik találata volt szintén semmi különös, ezek már megjelentek a threat control-ba és hozzá is adtam őket a kivételekhez. Mindkettőnél mutatja is hogy kivétel, ennek ellenére csak az egyiket nevezte vissza az eredeti nevére, a másikat úgyhagyta ezért nekem kellett kézzel.
    4 a karanténozás is csak abból áll hogy hozzáír a fájl nevéhez egy számot meg a gzquar kiterjesztést, nem helyezi át máshova meg semmi.

    Egyéb: a 947 infók úgy látszik álhírek voltak mivel azóta sincs benne kivétel mappa megadás, de az abban írt comodo tűzfal kompatibilitással sem volt gond még a 946ossal sem, nálam az 5.12-es megy mellette defense+ nélkül. Gépigénye nagyon alacsony, win8al nincs problémája rendesen felismeri a műveletközpont. Program frissítésnél szól egyszer hogy újra kell indítani, de utána csendben van nem erőszakoskodik. Regisztrálni kell először, mert a használatához meg kell adni egy bitdefender fiókot.

    bivalyolo: ilyenekkel nem találkoztam, nem tűnt még el az ikonja és semmilyen hibaüzenetet nem írt ki eddig. Pedig én nem tiszta rendszerre tettem, volt előtte forticlient free és webroot antivirus is. Más rendszeren nem próbáltam csak win8 x64en.

    Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák