Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
Szia neked is!
Nem szerkesztettem az elöző hsz.-t, mert nem akarom összemosni.
Néztem én is videókat és megnyerő lett a program. Szép a külseje és ahogy elnézem, már egész jó is lett! Persze, ezek a videótesztek még nem mondanak semmit, mert simán lehetnek összeválogatott linkek, amiket felismer.
Azt sajnálom, hogy az IS-be nem került bele az Outpost. Gondolom, volt okuk rá. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy ha használja valaki milyen tapasztalatai lesznek és milyenek lesznek a tesztek róla.Más: Felraktam Windows 8 alá a sima Bitdefender Antivirus Plus 2013-at. ?Meglepetésemre kiválóan működik. Semmi bug vagy bármilyen anomália. Ugyan olyan stabil és jól megy, mint a Windows 8 Security.
2 dolog amit észrevettem:
1.: Nincs az a bosszantó szokása, mint a Win8 Security-nek, hogy elindul az autoscan úgy random.
2.: Gyorsabban betöltődik a program egy picivel, mint a Win8 Security annak ellenére, hogy azt írják róla, hogy tudja az Early Start-up Scan-t.
Nálam semmilyen procizabálás, vagy ilyesmi nincs. Totál jól működik!
Persze a Windows 8 Security-vel sincs problémám.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest