Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz simon7012 #17718 üzenetére

    Igen, az eltudja szomorítani az embert, amikor felteszi az adott IS-t és bizonyos programokat nem enged ki a netre. Volt már nálam is számtalan esetben, hogy x,y programom nem működött normálisan, mert az IS fala esetleg HIPS-e megfogta.
    Egy tapasztalt usernek is tud fejtörést okozni, akkor egy home userrel mi a helyzet ilyenkor? Max. az ügyfélszolgálat segíthet ha tud és éppen rendelkezésre áll.

    (#17719) TFSi : Örülök, hogy segíthettem! :) Igazából nekem eddig nagyon bejön a Windows 8 Security. Semmivel nem marad el védelemben egy KIS-től. A gép jobban pörög. Véleményem szerint nem lesz vele gondod, ha használod. Nyílván csak az eddigi tapasztalataimról tudok beszélni. Ez a 2 hónap elég sokat jelent. Ennyi idő allatt már bőven volt ideje bugzani, ha akart volna. Egyenlőre marad, aztán ha meg gond lesz vele, indul a váltás. Többet sose fogok 1 évnél hosszabb licencet venni, mert ha gond van a programmal, akkor ki van dobva a pénz, így meg van lehetőség a váltásra.

    Például ma voltam kint a szüleimnél és a húgom gépén tökéletesen megy a NOD32 6-os kiadása. Nem fogja a gépet és jól szuperál. Sőt! Ma belefutottam egy facebook-os linkbe, ahol átirányítva voltak csúnyaságok. Már tiltotta is és megakadályozta, hogy az engedélyem nélkül megjelenjen az adott link mint kedvelés. Átnéztem a gépet MBAM-al és HitmanPro-val, de semmi nem volt. Szóval, szerintem az ESET termékeit is bátran lehet használni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák