Új hozzászólás Aktív témák

  • iNfAntRy

    senior tag

    Üdv mindenkinek! Már régen jártam erre. Nem biztos, hogy jó helyre írok, de hátha kapcsolódik. Szóval kb 2-3 hete vettem észre, hogy egyrészt belassult a boot idő, van hogy kb 3 perc mire standby állapotba kerül a gép. Illetve még egy furcsa dolgot müvel a gép: amikor elindul a rendszer (win 7,32), az egyik svchost.exe folyamatosan 50%-on fogyasztja a CPU-t. Aztán fogja magát és kb 10 perc után abbahagyja és lemegy 0-ra és minden rendben. És ezt minden gép bekapcsoláskor eljátssza. Na akkor gondoltam eresszünk rá minden antivirust , amit lehet. A találatok a következők lettek:
    Panda cloud (ez volt eredetileg): 0
    MBAM: 0
    Emsisoft AM: 0
    Adaware free IS: 0
    Hitman pro: 0
    SAS: ez talált pár tracking cooke-t, meg érdekes módon a registry-ben egy broken file associaton-t, valami exe filet. Ezt kitörlöm a quaranten-ból, és új keresésnél megint megtalálja. Ezt nem értem vmi kamu lehet, mindegy. Mást nem talált.
    Spyware terminator: 0
    Avira Free: 0 (ezt használom most)
    Aztán végül futattam egy Spybot SD-t, ami talált egy babylon toolbar-t (ez azért fura, mert se az internet extension-nél, sem a programok között, sem magában a böngészőn belül nem találtam ilyet korábban), aztán egy facemood toolbart. Ezeket javítottam, de továbbra sem változott semmi, továbbra is 50% a cpu használat a svchost.exe részéről a gép inditásakor. Mondjuk engem nem zavar, idő után abbahagyja, csak esetleg félek, hogy valami komolyabb virus lehet. Van bárkinek ötlete, tapasztalt e vki hasonlót? Köszi

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy Tab 4, Galaxy A20e, Galaxy S20FE

Új hozzászólás Aktív témák