Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Joshi #7469 üzenetére

    Tévedsz. 2 hétre kölcsönkaptam egy 600-ast. Amikor megnéztem tövire-hegyire (az én fogalmaim szerint), döntöttem a megvásárlásánál. Műszaki ember lévén, sosem ugrok, semmibe sem fejest. A telefonom megvétele előtt átolvastam az odavágó topic cca 10 ezer hozzászólását.
    Az én igényeimnek ez a lejátszó maximálisan megfelel, sőt a néhai után mindenképpen továbblépést jelen.
    - gyorsabb hálózat kezelés (másolás)
    - háttérfényű táv (főleg esténként szoktam mozizni, a szomszédok nagy örömére:)
    - JukeBox (itt főleg a zenére gondolok)
    - 5 év gar (a Dune, már volt a 3. évben szervizben, mondanom sem kell az fizetős volt)
    - magasabb szintű support, mint a régi márkához (nem lévén kocka, ez fontos szempont nekem)
    - ár/érték arányban a legjobb, a 3 márka között (Dune qrva drága lett, a Popi kicsit olcsóbb, de lassú)

    Persze vannak furcsaságok (majd kitéptem a maradék hajamat, amíg beállítottam ill. rájöttem a hálózati beállításra, a Dune-nél más volt a metódusa), s bevallom féltem is a Sigma után RealTek-et használni, de egyelőre úgy látszik, alaptalanok voltak a félelmeim.
    A 4k -ahogy már előzőleg is írtam- nem érdekel. Nemrég vettem egy jó TV-t, nem fogom lecserélni egy újabb formátum miatt. Amúgy meg a lakás elrendezéséből fakadóan, nem tudom a 48"-os TV-met 3,5 m-ről közelebb nézni (így a parasztvakító 4k élvezete, nálam okafogyottá vált)
    Nézetem szerint, a MP piaca mindig is belterjes dolog volt (most itt nem a "dzsunkamárkákra" gondoltam, hanem azokra amik már nevet szereztek) Hiszen ezek a termékek főleg az illegális tartalomfogyasztásra valók, ezért is van az, hogy ebben a szegmensben nem igazán vannak jelen a multik.
    Mivel már jó 10 éve van MP-m (egyébként volt HiMediam is, de volt a WD-nek is 2 változata, meg TViX-em is) eléggé átlátom a dolgokat. Elmondhatom, hogy főleg szolgáltatásban vannak különbségek a régi és az új modellek között. Amire nekem kell, hogy "mindent" lejátszon, arra egy 5 éves Dune is képes.

Új hozzászólás Aktív témák